"Ți-am spus că stau la o prietenă și eu, de fapt, am fost pe.." Dezvăluirea făcută de Bie mamei ei, la America Express 2023 de la Antena 1 - Știrile.eu

miercuri 8 februarie 2023 8:52 AM

„Ți-am spus că stau la o prietenă și eu, de fapt, am fost pe..” Dezvăluirea făcută de Bie mamei ei, la America Express 2023 de la Antena 1


Bianca Adam a făcut dezvăluiri picante în cadrul competiției „America Express”. În timp ce toți concurenții trebuiau să ducă o misiune la bun sfârșit, una dintre probe a constat în mărturisirea unor greșeli din trecut despre care nu au vorbit niciodată cu persoana de lângă. Iată ce i-a spus influencerița mamei sale.

Una dintre probele de la „America Express” a fost despre spiritualism, reflectare, îndreptarea greșelilor, recunoștință și pace sufletească. Concurenții au avut de făcut câteva confesiuni mai „intime”. Mai exact, aceștia au trebuit să vorbească despre greșelile lor din trecut, despre care nu au spus nimănui și la care se mai gândesc și în prezent. Toți concurenții și-au deschis sufletul și au venit cu povești și detalii nebănuite din viața lor. Ulterior, acestora li s-a prescris și o așa-zisă rețetă, prin care trebuiau să devină mai blânzi și mai buni unii cu ceilalți.

Bie Adam și mama sa, în cadrul probei de mărturisire a greșelilor / foto: captură Antena 1

(CITEȘTE ȘI: Bie Adam a dat din casă tot! Ce nu se vede la TV de la „America Express”: „Am avut două momente în care m-a lovit”)


Bie Adam, detalii nebănuite din viața ei: „Am fost toată noaptea…”

Mama Biancăi i-a mărturisit un detaliu ce a șocat-o pe concurentă:„Când erai mică, te-am aruncat din greșelă din pat în zid”, i-a spus aceasta. Ulterior, Bie i-a recunoscut mamei sale că a mințit-o când era mai mică, spunându-i că rămâne la o prietenă să doarmă peste noapte, însă a rămas afară toată noaptea, pe acoperișul unui bloc, pentru a vedea răsăritul. „Greșeala mea e când ți-am spus că stau la o prietenă și eu, de fapt, am fost toată noapte pe un bloc să văd răsăritul”, a adăugat influencerița, într-o notă de umor.

(VEZI ȘI: Cucu de la „Noaptea Târziu” scoate la iveală dedesubturile relației cu Bianca Adam! „Ea era una dintre persoanele cu care aș…”)

Cancan.ro