marți 24 ianuarie 8:31 AM

       Abonare la google news

Test de inteligență | Mutați 3 chibrituri pentru a corecta egalitatea 7-0=6


Dragă cititorule, pentru astăzi, CANCAN.RO ți-a pregătit un test de inteligență cu chibrituri. Vezi dacă tu reușești să corectezi egalitatea prin trei mutări. 


Testele de inteligență sunt adesea utilizate de psihologi sau specialiști pentru a vedea care este nivelul IQ al unei persoane. În zilele noastre, multe dintre aceste teste sunt disponibile pe internet și vin sub formă de șiruri de numere, ghicitori, iluzii optice, teste cu imagini și multe altele.

IQ înseamnă coeficient de inteligență și, pe scurt, este o măsură a capacității de raționament a unei persoane. Un test de acest tip ar trebui să evalueze cât de bine poate cineva să folosească informațiile și logica pentru a răspunde la întrebări sau pentru a face predicții.

Pentru a rezolva testul de inteligență de astăzi, trebuie să muți 3 chibrituri pentru a corecta egalitatea 7-0=6.

(VEZI ȘI: Test IQ exclusiv pentru genii | Care e răspunsul corect: 2,4,8 sau 19?)

Rezolvarea testului de inteligență. Tu ai dat răspunsul corect?

Dacă ai fost extrem de atent, ai putut observa că varianta pentru a corecta egalitatea este 7+2=9. Au fost necesare doar trei mutări pentru a ajunge la acest rezultat. Într-adevăr, dacă ai fi crezut că rezultatul nu poate fi modificat, ceea ce este fals, cu siguranță a fost greu să dau răspunsul corect. Trebuie să fii creativ pentru a putea să rezolvi acest tip de teste de inteligență cu chibrituri.

Rezolvarea testului IQ

În cazul în care ai răspunsul corect, felicitări! Ai un IQ extrem de ridicat, ești aproape de un geniu! În cazul în care nu te-ai descurcat, nu te descuraja! Oricum, avem o mulțime de alte teste de inteligență, de perspicacitate, de logică pe care le poți încerca gratuit chiar aici, pe CANCAN.RO. Cu siguranță îl vei găsi pe cel potrivit ție.

(NU RATA: Testul IQ la care și geniile greșesc | Calculați cu atenție 6-9/3(2+1/3) 

Cancan.ro