miercuri 25 ianuarie 6:57 PM

       Abonare la google news

Tânăra din imagine a aflat că este însărcinată în momentul în care au început contracțiile: ”Purta costum de baie, nu a avut deloc burtă”


Bri Blanton este o tânără mămică de doar 18 ani, din Carolina de Sud, SUA, și a devenit mamă fără să știe că, timp de 9 luni, a purtat în pântece primul ei copil. 


Întâmplarea face ca tânăra să rămână însărcinată, însă află despre acest lucru exact în momentul în care i s-a rupt apa și au început contracțiile. Bri Blanton a declarat că nu a știut că a rămas însărcinată, ultimele 9 luni din viața sa desfășurându-se normal, fără grețuri sau pofte, în timp ce burta ei nu a crescut mai deloc.

(CITEȘTE ȘI: TÂNĂRUL DIN IMAGINE ȘI-A ORGANIZAT PETRECEREA DE ÎNMORMÂNTARE, ÎNCĂ DIN TIMPUL VIEȚII. MOTIVUL PENTRU CARE A RECURS LA ACEST GEST ÎȚI RUPE INIMA!)

Bri Blanton a rămas șocată la aflarea veștii că este însărcinată

Tânăra a fost dusă la spital de către mama ei, după ce a acuzat mai multe dureri cumplite. În urma investigațiilor efectuate de medici, aceștia i-au spus că a fost declanșat travaliul. Atât ea, cât și mama sa au fost șocate când au aflat că urmează să nască.

,,Am fost complet șocată atunci când medicii mi-au spus că sunt însărcinată și că urmează să nască. I-am spus mamei că nu este posibil așa ceva”, a povestit Bri, potrivit Daily Mail.

După doar două ore, tânăra mămică își ținea în brațe minunata copilă, pe care a decis să o numească Oakleigh.

,,Mi-au copilul în brațe imediat după ce s-a născut, mama spunea că o privesc ca o căprioară. Am avut nevoie de vreo patru ore ca să mă liniștesc. Când le-am spus prietenilor că am un copil, ei erau ceva de genul: ”dar săptămâna trecută nu erai însărcinată”. Nu le venea să creadă”, a mai spus tânăra, pentru sursa amintită mai sus.

 

Mama tinerei, șocată că fiica sa a fost însărcinată

Deși era însărcinată fără să știe, Bri a purtat costume de baie și avea un stil de viață extrem de activ, practicând mai multe sporturi în aer liber. (VEZI ȘI: NIMENI NU A ȘTIUT PÂNĂ ACUM! CE LEGĂTURA EXISTĂ, DE FAPT, ÎNTRE DOINA TEODORU ȘI MIHAI BENDEAC)

,,Purta costum de baie, nu a avut deloc burtă. Habar n-am avut. Dar Oakleigh este o binecuvântare. Să mă uit la Bri fiind mamă este ceva extrem de frumos”, a spus Jennifer, potrivit sursei de mai sus.

Mai mult decât atât, la petrecerea de absolvire, tânăra de 18 ani a purtat o rochie divină, fără să știe că era însărcinată în cinci luni. Mama acesteia a povestit că, la un moment dat, în urma unei mese îmbelșugate, Bri a vomitat tot ceea ce mâncase. În acel moment, chiar în fața ei., și-a făcut un test de sarcină, rezultatul fiind unul negativ.

,,Și-a făcut testul de sarcină în fața mea. A fost negativ”, a precizat ea, pentru sursa citată.

Cancan.ro