Tânăr de 22 de ani, ucis cu bestialitate la o petrecere din Prahova. Cum au încercat să ascundă crima complicii criminalului - Știrile.eu

luni 4 ianuarie 2021 9:42 AM

Tânăr de 22 de ani, ucis cu bestialitate la o petrecere din Prahova. Cum au încercat să ascundă crima complicii criminaluluiAnul nou începe cu vești proaste. O crimă teribilă a șocat județul Prahova, după ce un tânăr de doar 22 de ani a fost înjunghiat mortal la o petrecere. Nimic nu prevestea un asemenea deznodământ, având în vedere că tinerii se adunaseră pentru a se distra. În acest moment, principalul suspect a fost reținut de procurori sub acuzația de omor.

De la ce a izbucnit scandalul între petrecăreți

În ciuda restricțiilor impuse de autorități, mai mulți tineri amatori de distracție s-au adunat pentru a sărbători ultimele zile de vacanță. Tragedia a avut loc în comuna Dumbrava, din județul Prahova, iar conflictul a izbucnit în urma unor mici certuri între invitați.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, Otilia Iosifescu, a declarat duminică, pentru AGERPRES, că la petrecerea respective au participat mai mulți tineri, iar ulterior au apărut conflicte minore care s-au soldat cu înjunghierea unuia dintre participanți.

Acesta a fost atacat cu un cuțit de către un alt tânăr, iar ulterior, victima a decedat în drum spre spital. Patru tineri care s-au aflat la petrecerea respectivă au fost identificați de polițiști și duși la audieri. Unul dintre tineri este principalul suspect al crimei, acesta fiind reținut de procurori sub acuzația de omor și va fi prezentat instanței cu propunerea de arestare preventivă.

Potrivit martorilor, conflictul izbucnit între tineri a fost provocat de consumul excesiv de alcool. Tinerii reținuți de polițiști au negat că tragedia produsă este rezultatul unei crime, încercând să convingă autoritățile că este vorba de o sinucidere.

De altfel, în urma apelului realizat la 112 se transmitea faptul că un tânăr a încercat să se sinucidă, martorii solicitând ajutorul unui medic. Ajuns la fața locului, specialistul a identificat că rana provocată prin înjunghiere nu putea fi realizată de victimă, la mijloc fiind vorba de o tentativă de crimă. Acesta a alertat imediat autoritățile, iar polițiștii au pornit în misiune.

Tănăr de 19 ani, bătut cu brutalitate la o petrecere în Satu Mare

Necazurile se țin lanț în cadrul petrecerilor organizate în noul an. Un alt conflict izbucnit la o petrecere cu 60 de a pus în pericol viața mai multor tineri. Cel mai afectat a fost un adolescent de 19 ani, bătut de un grup de tineri. Acesta a ajuns în stare gravă la Spitalul Județean, urmând să fie supus mai multor intervenții chirurgicale.

Petrecerea a avut loc de Revelion, în jurul orei 3:00, după consumul excesiv de alcool. Victima a ajuns acasă plin de sânge, purtând doar o pereche de pantaloni și o pereche de pantofi. Autoritățile nu au reușit până în acest moment să identifice agresorii.

”A fost o bătaie între 15 persoane, aproximativ, la acel local. Fratele meu a reușit să fugă, iar patru tineri l-au urmărit și l-au bătut. În jurul 04.00 a ajuns acasă plin de sânge, doar cu pantofii și pantalonii pe el. Nu avea nimic deasupra. Imediat am sunat la Poliție și Ambulanță”, a declarat fratele victimei pentru PresaSM.

Sursa: Playtech.ro