Sunați de urgență la 112, dacă vă întâlniți cu Lorena! A dispărut de lângă bunica ei - Știrile.eu

joi 2 februarie 2023 5:46 PM

Sunați de urgență la 112, dacă vă întâlniți cu Lorena! A dispărut de lângă bunica ei


Panait Lorena Andreia, în vârsă de 23 de ani, din localitatea clujeană Câțcău, a dispărut. Tânăra a plecat alături de bunica ei și nu a mai revenit la domiciliu. 

Poliția municipiului Dej a fost sesizată despre faptul că la data de 2 februarie a.c., în jurul orei 12.00, PANAIT LORENA ANDREIA, în vârstă de 23 de ani, din comuna Câțcău, a plecat în municipiul Dej alături de un membru al familiei sale, iar până în acest moment nu a mai revenit la domiciuliu.

Vezi și: ALERTĂ ÎN JUDEȚUL PRAHOVA! O MINORĂ A DISPĂRUT DE ACASĂ. COPILA DE 13 ANI NU AR FI AVUT NICIUN MOTIV SĂ FUGĂ. CINE O VEDE, ESTE RUGAT SĂ SUNE LA 112

Potrivit membrilor familiei, tânăra suferea de o afecțiune din cauza căreia avea episoade când leșina. Astăzi, 2 februarie, într-un moment de neatenție al bunicii sale, fata a fugit pe Strada Coșbuc din municipiul Dej și nu a mai fost văzută.


SEMNALMENTE – înălțime 1.68 m, 62 de kg, forma feței ovală, păr șaten, ochi verzi.

La momentul plecării era îmbrăcată cu o geacă de culoare bej, pantaloni de trening de culoare neagră, cizme negre cu blană în aceeași culoare. După ce a plecat cu un membru al familiei în Dej, o tânără de 23 de ani, din localitatea clujeană Câțcău, a dispărut.

Vezi și: ALERTĂ ÎN PRAHOVA! NEGOIȚĂ MIHAELA IZABELA A PLECAT DE ACASĂ ȘI NU A MAI REVENIT. TÂNĂRA DE 25 DE ANI ESTE CĂUTATĂ DE POLIȚIE ȘI FAMILIE

Panai Lorena Andreia/ Sursă foto: Facebook

Persoanele care dețin informații utile cu privire la minora dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112, să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție, sau să sune la sau la Politia Dej – 0264 21 21 21.

Vezi și: PE 27 IUNIE 1995, TÂNĂRA DIN IMAGINE NU S-A PREZENTAT LA POSTUL TV UNDE LUCRA, PENTRU A PREZENTA ȘTIRILE DE ORA 6:00. ȘI NIMENI NU A MAI AUZIT DE EA, TIMP DE 27 DE ANI. CE S-A ÎNTÂMPLAT, DE FAPT?!

Cancan.ro