luni 23 ianuarie 1:33 PM

       Abonare la google news

Suma ireală pe care a primit-o Beyonce pentru un concert privat, în Dubai


Beyonce a intrat din nou în atenția fanilor, după ultimul concert pe care l-a susținut în Dubai. Vedeta internațională a stârnit un val de controverse care ar putea să o facă să piardă o mulțime de urmăritori de pe rețelele de socializare.


Cântăreața de peste ocean nu a ratat ocazia de a se face remarcată nici la cei 41 de ani ai săi. Vedeta a susținut recent un concert live de o oră în Dubai, cu ocazia inaugurării unui hotel de lux. Fanii săi au fost de-a dreptul nemulțumiți de decizia pe care a luat-o.

VEZI ȘI: Beyonce, mesaj dur după moartea lui George Floyd! „Nu mai ucideţi oameni fără sens. Am văzut mult prea mulţi ucigaşi nepedepsiţi”

Beyonce, criticată dur de fanii săi

După spectacolul pe care l-a oferit în ultimii patru ani, vedeta a primit din partea organizatorilor un onorariu de 24 de milioane de dolari. Totuși, nu aceasta pare să fie problema reală a celor care o urmăresc, ci locul în care a decis să cânte.

De-a lungul anilor, Beyonce s-a lăudat că este o adevărată susținătoare a persoanelor din comunitatea LGBTQ+, iar acum a acceptat să cânte într-o țară în care există o mulțime de legi împotriva persoanelor care fac parte dintr-o astfel de comunitate. Lucrurile au degenerat atât de mult, încât mai multe asociații au ținut să își declare public nemulțumirea.

NU RATA: Beyonce și Kelly Rowland au fost hărțuite sexual de artiști consacrați. Dezvăluiri halucinante

Vă reamintim că Emiratele Arabe au obiceiul de a aplica pedepse aspre persoanelor care au relații intime cu alte persoane de același sex. Unii dintre ei sunt chiar și executați, în funcție de gravitatea faptei pe care au comis-o. Beyonce și-a pierdut, astfel, susținerea celor care luptă împotriva unor astfel de acte de cruzime.

Beyonce este admirată de multe persoane gay. LGB Alliance este, prin urmare, profund dezamăgită de faptul că Beyonce a fost de acord să susțină un concert profitabil în Dubai, unde actele intime între persoane de același sex sunt o infracțiune penală, potențial pedepsită cu moartea”, a declarat Bev Jackson, cofondatorul grupului britanic de advocacy LGB Alliance, conform The Telegraph.

Cancan.ro