Steven Gerrard, pur și simplu impresionat de Ianis Hagi: „A fost extraordinar! A înțeles foarte bine ce i-am transmis” | VIDEO - Știrile.eu

sâmbătă 2 ianuarie 2021 6:14 PM

Steven Gerrard, pur și simplu impresionat de Ianis Hagi: „A fost extraordinar! A înțeles foarte bine ce i-am transmis” | VIDEOSteven Gerrard a avut numai cuvinte de laudă pentru Ianis Hagi! Românul a avut 45 de minute excelente în marele derby cu Celtic, iar fostul star al lui Liverpool a vorbit despre „jocul extraordinar” al lui Ianis.

Antrenorul lui Rangers a recunoscut superioritatea rivalei Celtic în prima parte a meciului, dar a subliniat că Ianis a schimbat fața jocului, așa cum au făcut-o de altfel și fanii liderului din Scoția, pe rețelele de socializare.

După victoria cu 1-0, Rangers are acum 19 puncte peste Celtic și este foarte aproape să câștige titlul în Scoția, în condițiile în care n-a pierdut niciun meci până acum. În plus, Ianis Hagi și colegii lui au ajuns și în primăvara Europa League, acolo unde se pregătesc de dubla cu Antwerp.

Steven Gerrard, după încă un meci mare făcut de Ianis Hagi: „A fost extraordinar!”

„Celtic a fost mai bună în prima repriză. Am făcut progrese în partea a doua, am ajuns mai repede la minge, am fost agresivi, am crezut în noi. Eliminarea a fost un moment important. La pauză l-am băgat pe Ianis Hagi, am vrut să aducem o schimbare în joc, nu am fost mulțumit de cei trei jucători din față.

Roofe s-a și accidentat. Ianis a fost extraordinar în repriza a doua, a înțeles foarte bine și repede ce i-am transmis, a fost curajos, a cerut mingea în aglomeratie, a făcut ceea ce am căutat în prima repriză și nu am avut. Bravo lui! Ne pare rau că l-am pierdut pe Roofe, desigur”, a spus Steven Gerrard, imediat după victoria cu Celtic, pentru Rangers TV.

Ianis Hagi s-a remarcat mai ales în minutul 50, atunci când a fost aproape să înscrie de la marginea careului: balonul a trecut însă puțin pe lângă poartă.

VIDEO | Declarațiile lui Steven Gerrard, după Rangers – Celtic 1-0

Sursa: Prosport.ro