Ștefan Cană, primul transfer al iernii la Poli Iași! Daniel Pancu îi dă încredere puștiului de 20 de ani născut în județ - Știrile.eu

duminică 3 ianuarie 2021 8:22 PM

Ștefan Cană, primul transfer al iernii la Poli Iași! Daniel Pancu îi dă încredere puștiului de 20 de ani născut în județFundașul central Ștefan Cană este prima achiziție a iernii pentru Politehnica Iași. Jucătorul de 20 de ani născut în județul Iași va fi împrumutat de FCSB la gruparea din Copou, până în vară.

Cană va face joncțiunea cu lotul echipei ieșene luni dimineață, după ce va fi testat de Covid-19 în prealabil, alături de ceilalți componenți ai lotului și staff-ului.

Oficialii din Copou au anunțat că în zilele următoare vor sosi și alte întăriri pentru Daniel Pancu, pe fiecare post.

Ștefan Cană, noul transfer al lui Poli Iași. Daniel Pancu a început pregătirea

După o „dezmorțire” de câteva zile după Crăciun și alte câteva zile libere de Anul Nou, lotul Politehnicii Iași a reluat pregătirile, duminică dimineață. Antrenorul Daniel Pancu a avut la dispoziție la primul antrenament al anului un efectiv aproape complet.

Față de ultima ședință de pregătire de anul trecut, au revenit în Copou și cinci dintre jucătorii învoiți, căpitanul Andrei Cristea și ”stranierii” Platini, Cabral, Vanzo și Bosz. Alți trei jucători, Mesah, Zajmovic și Passaglia vor reveni luni la Iași, iar argentinianul Chacana va ajunge în România pe 7 ianuarie.

Sursa: Prosport.ro