miercuri 25 ianuarie 10:46 AM

       Abonare la google news

Soțul Anei Oros, femeia ucisă de o haită de câini, a mers la INML să ridice trupul neînsuflețit al femeii! Declarațiile halucinante pe care le-a făcut: „Vinovații trebuie să plătească”


Sorin Daraban, soțul femeii care a murit în timp ce a fost atacată de o haită de câini în zona Lacul Morii, din Capitală, a mers astăzi să ridice trupul neînsuflețit al soției sale, de la INML. La ieșire, bărbatul a făcut câteva declarații. Iată ce a spus acesta despre condițiile în care a murit Ana.


Ana Oros, femeia în vârstă de 42 de ani, care a murit, în zona Lacul Morii, din Capitală, fiind sfâșiată de o haită de câini, a șocat întreaga țara. Totul s-a întâmplat în cursul zilei de sâmbătă, 21 ianuarie 2023, când a a ieșit la alergat, iar câinii au atacat-o. Din păcate, femeia nu a mai avut nicio șansă.

În cursul dimineții de 25 ianuarie, soțul acesteia a mers la Institutul Național de Medicină Legală pentru a ridica trupul neînsuflețit al soției sale. La ieșire, acesta a spus câteva vorbe despre ceea ce s-a întâmplat.

Oana Oros, femeia ucisă de haita de câini din zona Lacul Morii / Sursă foto: social media

Sorin Daraban, soțul Anei Oros, declarații la ieșirea de la INML: „Vinovații trebuie să plătească”

Bărbatul a spus că toți cei care sunt vinovați trebuie să plătească pentru ceea ce s-a întâmplat, iar autoritățile trebuie să ia măsuri pentru a nu se mai întâmpla astfel de cazuri șocante.

„Emoțiile sunt și vor fi în continuare foarte mari. Am apreciat lucrul acesta și v-aș ruga să-l păstrăm și în zilele care vin. Vă mulțumesc, încă o dată! Ceea ce s-a întâmplat cu Ana este tragic și foarte dureros, cred că este pratic, inadmisibil, intolerabil ca în mileniul 3 pentru societate modernă și care se vrea și educată, pentru că Ana era un om educat, să se întâmple lucruri de genul ăsta. Nu se poate ca aceste lucruri să se repete pe viitor, mai ales că există un spațiu care se vrea european, la urma urmei. Iar oamenii trebuie să fie liberi să se manifeste în activitățile lor, în toate hobby-urile pe care le au. Bineînțeles, toți vinovații trebuie să plătească pentru ceea ce s-a întâmplat, indiferent de partea de vină și de cantitatea de vină pe care o au. Ei trebuie trași la răspundere pentru că aceste lucruri nu se pot repeta, e inadmisibil. Mai mult decât atât, autoritățile și instituțiile statului trebuie să-și facă datoria, pentru că ele sunt înființate în ideea asta. Și, atunci, să-și facă treabă, să caute vinovații și să-i tragă la răspundere”, a declarat Sorin Daraban, în fața jurnaliștilor.

Toți cei care o cunosc sau cei care vor să-i aducă un ultim omagiu sunt așteptați la capela din Cimitirul Giulești Sârbi, apoi Ana va fi înmormântată în Baia Mare, alături de părinții săi.

„Astăzi sunt aici ca să o iau pe Ana, Ana va fi depusă la capela din Cimitirul Giulești Sârbi, va rămâne acolo în decursul zilei de astăzi, în funcție de cât o fi să plecăm de aici, iar mâine toată ziua, slujba cu preoți se va desfășura în cursul zilei de mâine. Invit toți prietenii cunoscuți din București și din zona limitrofă să aducă un ultim omagiu acolo, după care, Ana va pleca în Baia Mare, orașul ei natal, acolo va fi înmormântată alături de părinții ei, pe care i-a pierdut, din păcate, la o vârstă fragedă. Nădăjuiesc că lucrurile acestea nu vor rămâne, ca să zic așa, fără consecințele de rigoare”, a încheiat acesta.

Cancan.ro