vineri 1 ianuarie 11:27 PM

       Abonare la google news

Sosia lui Maradona, „surprinsă” în Santiago de Chile! Internetul a luat foc: „Unii spun că este adevăratul Diego!”


Diego Maradona a murit pe 25 noiembrie, însă fanii „au explodat” pur și simplu pe rețelele de socializare, după ce a apărut o fotografie cu un individ care seamănă leit cu fostul star al lui Napoli.


În Santiago de Chile a fost fotografiat un individ care vinde ziare și a cărui asemănăre cu marele Maradona l-a făcut cu adevărat celebru.

Diego Armando Maradona a încetat din viaţă la vârsta de 60 ani, în urma unui stop cardiac suferit într-o locuinţă din Tigre, la nord de capitala Buenos Aires, în care se recupera după operaţia recentă la care a fost supus pentru îndepărtarea unui hematom subdural. Leo Messi a marcat în primul meci jucat după moartea lui Maradona, 4-0 cu Osasuna. I-a dedicat golul memoriei marelui fotbalist al Argentinei, într-un gest care va rămâne în memoria suporterilor.

Fanii „l-au descoperit” pe Diego Maradona în Santiago de Chile

Individul care vinde ziare în Santiago de Chile seamănă incredibil de mult cu Diego Maradona, iar omul a împărțit rețelele de socializare în două, unii dintre fanii fostului mare fotbalist considerând chiar că acesta n-ar fi murit, de fapt.

Conștient că este deja o vedetă, omul s-a folosit și de inițialele „DM”, care apar pe tricoul său.

Tatuajul de pe antebrațul drept este însă dovada folosită de cei mai mulți dintre internauți, în sprijinul afirmațiilor că invididul nu este adevăratul Maradona.

Diego Maradona a murit la doar 60 de ani, iar ultimele ore din viața argentinianului sunt și acum subiect de discuție. Au fost martori care au susținut că ambulanța a ajuns destul de târziu, iar anchetatorii au găsit lângă patul lui două cutii cu medicamente, dar și un sandwich. Polițiștii au aflat că fostul internațional s-a culcat fără să mănânce, iar înainte ca acesta să fie înmormântat au prelevat probe de sânge și urină.

Sursa: Prosport.ro