Son Heung-Min a atins borna de 100 de goluri marcate pentru Tottenham, în victoria cu Leeds United - Știrile.eu

sâmbătă 2 ianuarie 2021 9:11 PM

Son Heung-Min a atins borna de 100 de goluri marcate pentru Tottenham, în victoria cu Leeds United


  • Tottenham a câştigat, 3-0, împotriva lui Leeds United, în Premier League
  • Son Heung-Min a marcat al doilea gol al meciului și al 100-lea în culorile lui Tottenham
  • Totenham a jucat în stilul caracteristic lui Mourinho, cu o echipă ultradefensivă

Tottenham a ieșit din pasa proastă și a câștigat cu 3-0 împotriva lui Leeds United. Son Heung-Min a marcat al doilea gol al meciului și al 100-lea în culorile lui Tottenham. Spurs a învins în ciuda faptului că au avut o posesie de doar 36%.

Runda a 17-a a Premier League a continuat sâmbătă, iar primul meci programat a fost cel dintre Tottenham Hotspur și Leeds United.

Gazdele nu mai reușiseră o victorie în campionat de 4 meciuri, din 6 decembrie, când învigeau Arsenal cu 2-0, în timp ce Leeds câștigase 4 din ultimele 5 confruntări, promițând o replică dârză.

Totenham a jucat în stilul caracteristic lui Mourinho, cu o echipă ultradefensivă ce a cedat deliberat posesia, bazându-se pe contraatac și pe reușitele individuale.

De data aceasta, strategia portughezului a dat roade, chiar dacă asta l-a costat 4 galbene și o eliminare.

Cu o posesie de doar 36%, Spurs a creat totuși ocazii de poartă, Kane ratând incredibil în minutul 17, după ce a reluat din voleu puțin peste poartă.

Același Kane și-a asumat executarea penalty-ului din care gazdele au deschis scorul (1-0, min. 29).

Kane vine din nou în prim plan cu o pasă cu care îl pune pe Son Heung-Min în situație de gol. Coreeanul nu ratează, bifând golul cu numărul 100 pentru Spurs (2-0, min. 43).

La doar 5 minute după pauză, Tottenham majorează în urma unei centrări din corner fructificate de Toby Alderweireld, care a trimis plasat cu capul (3-0, min 50).

A fost momentul de vârf al reprizei, dacă nu luăm în considerare ratarea lui Bergwijn (Tottenham) și cartonașul roșu primit de Matt Doherty (Tottenham), în minutele de prelungire.

Rezultat mulțumitor pentru Mourinho, care înainte de meci a acuzat ca neprofesionistă amânarea partidei cu Fulham, la fel cum tot ca neprofesionist a caracterizat și faptul că trei jucători din echipa sa au neglijat măsurile de precauție anti-Covid și au participat la o petrecere de Crăciun.

Urmăriți Aleph News pe Facebook, Twitter, Youtube și Instagram!
Sursa: Alephnews.ro