Sloane Stephens, apariție inedită alături de mama sa! Americanca s-a distrat în costum de baie | GALERIE FOTO - Știrile.eu

sâmbătă 2 ianuarie 2021 3:34 PM

Sloane Stephens, apariție inedită alături de mama sa! Americanca s-a distrat în costum de baie | GALERIE FOTOSloane Stephens, una dintre cele mai mari rivale ale Simonei Halep, și-a delectat fanii cu o apariție inedită. Jucătoarea de tenis s-a distrat în costum de baie alături de mama sa.

Sloane Stephens (27 de ani) a făcut senzație cu ultimele imagini postate pe Instagram! Sportiva americană își umple timpul distrându-se îmreună cu mama sa înaintea noului sezon din tenis.

Sloane are o relație foarte apropiată cu mama sa, Sybil Smith (54 de ani), care a fost la rându-i sportivă de performanță. Sybil a fost o înotătoare excelentă și i-a transmis talentul fiicei sale.

Sloane Stephens a făcut senzație în costum de baie, alături de mama sa, fostă sportivă de performanță

Sloane Stephens și-a depășit mama în ceea ce privește performanțele în sport, ținând cont că a câștigat un titlu de Grand Slam la US Open 2017. Sloane petrece timpul liber alături de mama ei, iar imaginile arată cât de mult se distrează cele două împreună. Sloane și Sybil s-au fotografiat în costum de baie, urcând imaginile pe internet.

Sloane Stephens și Simona Halep (29 de ani) au o rivalitate binecunoscută, cele două confruntându-se într-o finală memorabilă, la Roland Garros 2018. Simona a învins-o pe americancă, scor 3-6, 6-4, 6-1, adjudecându-și primul trofeu de Grand Slam al carierei. Scorul întâlnirilor directe dintre Sloane și Simona este de 7-2 în favoarea româncei.

Sloane Stephens, o carieră cu suișuri și coborâșuri

Considerată urmașa Serenei Williams, Sloane Stephens nu s-a ridicat, totuși la așteptărie fanilor. Ea deține 6 titluri în palmares și se afă pe locul 39 WTA în acest moment. Stephens a strâns 15,5 milioane de dolari din premii în întreaga carieră.

Sloane Stephens a avut parte și de accidentări în trecut, iar în 2020 a jucat modest. Cea mai bună performanță reușită de americancă în sezonul trecut este reprezentată de turul al treila de la US Open. Ea a învins-o pe Mihaela Buzărnescu în runda inaugurală, scor 6-3, 6-3.

Sursa: Prosport.ro