miercuri 25 ianuarie 5:40 PM

       Abonare la google news

Situația se agravează: Doi răniți de la rulota care a explodat în Maramureș au fost duși la București cu o aeronavă Spartan


Doi răniți ai exploziei rulotei tip fast-food din Botiza, județul Maramureș, sunt transportați la București cu o aeronavă C-27 J Spartan a Forțelor Aeriene Române. O aeronavă C-27 J Spartan a Forțelor Aeriene Române, configurată pentru misiuni medicale, a decolat miercuri, în jurul orei 15.20, din Baza 90 Transport Aerian, pentru a efectua o misiune de transport umanitar a doi pacienți diagnosticați cu arsuri, pe ruta Otopeni – Baia Mare – Otopeni, informează MApN, potrivit Mediafax.


Pacienții sunt monitorizați pe timpul zborului de o echipă medicală din cadrul SMURD București, urmând a fi transferați de la aeroportul Otopeni la Spitalul Clinic de Urgență, Chirurgie Plastică, Reparatorie și Arși, din București, cu ambulanțe ale SMURD.

Misiunea aeronavei Forțelor Aeriene Române a fost executată la solicitarea Departamentului pentru Situații de Urgență.

O fetiță de 3 ani și 4 adulți au fost transportați, luni, în stare gravă la spital, după ce o butelie a explodat într-o rulotă de tip fast-food din Botiza, județul Maramureș.

Stiripesurse.ro