Simona Halep și Horia Tecău ar putea juca cel mai tare meci de dublu-mixt! Planul pregătit de Garbine Muguruza și Rafael Nadal - Știrile.eu

sâmbătă 2 ianuarie 2021 4:46 PM

Simona Halep și Horia Tecău ar putea juca cel mai tare meci de dublu-mixt! Planul pregătit de Garbine Muguruza și Rafael NadalSe prefigurează posibilitatea unui meci de dublu-mixt unic, care ar putea avea loc la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2021! Românii Simona Halep și Horia Tecău i-ar putea avea ca adversari pe ibericii Garbine Muguruza și Rafael Nadal.

Simona Halep și Horia Tecău nu au evoluat împreună la precedenta ediție a Jocurilor Olimpice, de la Rio 2016, dar nici echipa Garbine Muguruza/Rafael Nadal nu a mai jucat în proba de dublu-mixt, deși s-a înscris în competiție.

La Tokyo 2021 însă, atât Simona cu Horia, cât și Garbine cu Rafael intenționează să atace medaliile de la dublu-mixt! Dacă despre sportivii români știam deja că plănuiesc acest lucru, Muguruza și-a făcut și ea publice intențiile.

Garbine Muguruza și Rafael Nadal le-ar putea fi adversari Simonei Halep și lui Horia Tecău la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Garbine Muguruza, rivala Simonei Halep din circuitul WTA, și-a fixat obiectivele pentru 2021, iar unul dintre ele este participarea la turneul de dublu-mixt din cadrul Olimpiadei de la Tokyo, împreună cu Rafael Nadal: „Ar fi ceva special să joc cu Rafa la dublu-mixt la Olimpiadă, să câștig o medalie acolo. Aș vrea, de asemenea, să cuceresc toate cele 4 turnee de Grand Slam din 2021. Asta ar fi ceva cu adevărat special”, a spus Garbine, potrivit Tennis World USA.

Garbine Muguruza și Rafael Nadal și-au propus să facă tandem și la Jocurile Olimpice de la Rio, s-au înscris în competiție, însă au declarat forfait înainte de meciul cu cehii Lucie Hradecka și Radek Stepanek! În schimb, Simona Halep și Horia Tecău nu au putut evolua împreună la Olimpiada trecută, deoarece Simona a renunțat să mai facă deplasarea în Brazilia.

Dacă Muguruza și Nadal nu au mai jucat niciodată împreună, Halep și Tecău au disputat mai multe meciuri de dublu-mixt! Echipa 100% românească a ajuns până în turul 3 la US Open 2015 – s-a retras din turneu înaintea meciului cu Martina Hingis și Leander Paes, iar la Roland Garros 2016 a cedat în turul 1, scor 5-7, 6-7(3) cu Latisha Chan/Max Mirnyi.

Sursa: Prosport.ro