vineri 1 ianuarie 12:35 PM

       Abonare la google news

Simona Halep, reacție în stilul lui Novak Djokovic când a primit premiul ProSport pentru sportivul anului 2020: „Nu e rău deloc!” | VIDEO


Simona Halep a fost desemnată cel mai bun sportiv român al anului 2020 în Ancheta Prosport.ro, iar campioana tenisului a avut o reacție pe măsură. Sportiva care a cucerit 22 de turnee de-a lungul carierei își face loc în vitrină și pentru premiul Prosport.ro.


Simona Halep (29 de ani) a impresionat în 2020, cucerind trei titluri WTA, cele mai multe din circuitul feminin, la egalitate cu Aryna Sabalenka (22 de ani)! Totodată, campioana noastră a încheiat sezonul pe locul 2 mondial, devansând-o pe Lindsay Davenport (44 de ani) la numărul de săptămâni consecutive petrecute în Top 10.

Jurnaliștii și cititorii Prosport.ro au votat-o pe Simona Halep drept cel mai bun sportiv român al anului 2020, iar constănțeanca a primit cu bucurie premiul: „Le mulțumesc că au votat! E un premiu frumos, îmi arată că am muncit bine. E un trofeu pe care îl voi pune în vitrina mea și mă voi uita cu drag la el de fiecare dată”, ne-a declarat campioana de la Wimbledon.

Simona Halep, reacție în stilul lui Novak Djokovic când a primit premiul Prosport.ro pentru sportivul anului 2020

Simona Halep ne-a amintit de celebra glumă a lui Novak Djokovic de după câștigarea titlului de la Australian Open 2019: „Nu e rău deloc!”, a fost replica prin care sârbul a stârnit amuzamentul tuturor. Iar Simona Halep a reacționat asemănător la capătul unui sezon excelent:

„Nu e rău deloc! Mă bucur că am reușit să ajung la această performanță, voi munci zi de zi pentru că imi doresc și alte lucruri mai mari. Sper să fiu sănătoasă și să pot evolua cât mai mult”, a mai spus pentru Prosport.ro jucătoarea de tenis care se află în plină pregătire pentru sezonul australian.

Simona Halep le-a devansat pe Cristina Neagu și Ana Maria Popescu în Ancheta Prosport.ro

Sportivul anului a fost desemnat de cititorii Prosport.ro (1/2 din votul final) și de redacția Prosport.ro (1/2 din votul final). Votul pentru cititori a fost deschis până pe 27 decembrie pe www.prosport.ro. În ancheta Prosport.ro, Simona Halep a fost cea mai votată, iar pe locurile 2 și 3 s-au clasat Cristina Neagu (handbal), respectiv Ana Maria Popescu (scrimă).

Câștigătorii premiilor Prosport.ro sunt:

  • Fotbalistul străin al anului în România – Elvir Koljic (Universitatea Craiova);

  • Sportivul anului – Simona Halep (tenis);

  • Antrenorul anului – Răzvan Lucescu (Al Hilal);

  • Hall of Fame – premiu atribuit exclusiv de redacția Prosport.ro – Cristian Gațu (handbal).

Sursa: Prosport.ro