Simona Halep, răspuns categoric la întrebarea dacă se vaccinează anti-Covid: „Trebuie să scăpăm!" | VIDEO EXCLUSIV - Știrile.eu

vineri 1 ianuarie 2021 8:31 PM

Simona Halep, răspuns categoric la întrebarea dacă se vaccinează anti-Covid: „Trebuie să scăpăm!” | VIDEO EXCLUSIVSimona Halep este preocupată de lupta împotriva noului coronavirus, iar jucătoarea de tenis a fost întrebată de reporterul Prosport.ro dacă se vaccinează anti-covid.

Simona Halep (29 de ani) își dorește să se vaccineze pentru a pune capăt pandemiei care a lovit nu doar tenisul, ci întreg sportul mondial! România a început deja campania de vaccinare cu care Simona este de acord.

Întrebată dacă se va vaccina împotriva noului coronavirus, Simona a avut un răspuns categoric: „Sigur! Dacă o să am posibilitatea să mă vaccinez, sigur mă voi vaccina, pentru că e un lucru bun. Trebuie să scăpăm de această pandemie!”, a declarat Simona pentru Prosport.ro. 

Simona Halep a simțit pe propria piele ce înseamnă noul coronavirus

Simona Halep a simțit pe propria piele ce înseamnă noul coronavirus, după ce la finalul lunii octombrie a anunțat că a fost testată pozitiv. Halep a avut simptome medii și s-a vindecat relativ rapid, astfel că nu a avut de suferit din punct de vedere sportiv.

Simona s-a recuperat acasă după ce s-a infectat cu noul coronavirus, dar în zilele în care a mers la Institutul Matei Balș pentru consultații a fost impresionată de eforturile medicilor în lupta cu virusul: „Mulțumesc echipei de la Matei Balș pentru întreg suportul depus în această perioadă”, a transmis Simona, fiindu-le recunoscătoare eroilor din linia întâi.

Autoritățile din România au început vaccinarea și își propun să atingă un grad de imunizare de peste 60 la sută din populație în jumătate de an

Vaccinarea împotriva COVID-19 a început în România, duminică, după ce un prim transport cu vaccinuri a sosit în urmă cu o săptămână pe cale terestră. Autoritățile din România își propun să încheie, până la începutul lunii februarie 2021, prima etapă de vaccinare.

Asta ar însemna să vaccineze peste jumătate de milion de cadre medicale. În jumătate de an, ținta este să atingă un grad de imunizare de peste 60 la sută din populație.

Sursa: Prosport.ro