Simona Halep radiază în prima zi din an: „Mă bucur să te văd!" Unde și-a făcut apariția sportiva | FOTO - Știrile.eu

vineri 1 ianuarie 2021 4:10 PM

Simona Halep radiază în prima zi din an: „Mă bucur să te văd!” Unde și-a făcut apariția sportiva | FOTOSimona Halep a postat o fotografie foarte apreciată pe rețelele de socializare, dar și un mesaj cu ocazia trecerii în noul an! Simona și-a făcut apariția pe malul unui lac și radiază de fericire.

Simona Halep (29 de ani), premiată cu trofeul Prosport.ro pentru sportivul anului 2020, are toate motivele să zâmbească și în 2021! Simona va începe noul sezon, în Australia, din postura de număr 2 mondial.

Așa cum ne-a obișnuit, Simona a ales o ținută casual pentru timpul liber, care i-a dat o stare de spirit excelentă. Halep este jovială în prima zi din noul, iar fanii au apreciat și ei apariția favoritei lor.

Simona Halep se relaxează pe malul lacului în prima zi din an: „Mă bucur să te vad, 2021!”

Simona Halep se relaxează pe malul lacului, acolo de unde a transmis și un mesj cu ocazia trecerii în noul an: „Mă bucur să te vad, 2021!”. În numai 20 de minute, jucătoarea de tenis a strâns aproape 1.000 de aprecieri pe contul personal de Twitter.

Halep va mai petrece încă două săptămâni pe plaiurile mioritice, întrucât s-a răzgândit și a renunțat la turneul de la Abu Dhabi, programat între 5 și 13 ianuarie 2021. În pofida faptului că nu s-a mai înscris la Abu Dhabi, Simona rămâne cu o imagine excelentă în zona respectivă. Jucătoarea din România este ambasadoarea companiei Dubai Duty Free.

Simona Halep a aflat înaintea anului nou că a încasat cu 10 euro mai puțin decât Novak Djokovic la Roma

Simona Halep a aflat de la reporterul Prosport.ro, înaintea anului nou, că a încasat cu 10 euro mai puțin decât Novak Djokovic la turneul de la Roma! Întrebată dacă se simte deranjată de gestul organizatorilor, Halep a răspuns:

„Acum am aflat acest lucru de la tine! Nu consider că a fost o jignire. Așa au hotărât organizatorii și o iau ca atare”, a spus Simona Halep, comentând pentru Prosport.ro decizia controversată a organizatorilor.

Sursa: Prosport.ro