Simona Halep își transmite LIVE antrenamentele premergătoare noului sezon! Cum o puteți urmări - Știrile.eu

duminică 3 ianuarie 2021 7:01 PM

Simona Halep își transmite LIVE antrenamentele premergătoare noului sezon! Cum o puteți urmăriSimona Halep își invită fanii să i se alăture în timpul antrenamentelor pe care le efectuează în această perioadă în vederea sezonului din Australia. Antrenamentul Simonei de luni va putea fi urmărit în direct pe pagina de Facebook a sportivei, începând cu ora 12:00.

Simona Halep se pregătește intens pentru noul sezon, în care va debuta la turneul WTA 500 de la Melbourne (31 ianuarie – 7 februarie). Iar constănțeanca a anunțat că fanii o pot urmări live, pe pagina de Facebook, în cursul zilei de luni, de la ora 12:00.

Simona se antrenează la Complexul Olimpic „Sydney 2000″ de la Izvorani, pe un teren dotat cu tehnologia PlaySight, c:e poate analiza și oferi antrenorului date despre evoluția jucătorului în timpul ședințelor de pregătire. Astfel, Darren Cahill, aflat în Australia, va urmări și el sesiunea de antrenament.

Simona Halep își invită fanii să o urmărească live pe Facebook

„Salutare, prieteni! Vă invit să vă alăturați antrenamentului meu de mâine, live pe Facebook, de la ora 12:00″, a fost mesajul Simonei Halep. Jucătoarea în vârstă de 29 de ani se află într-o formă fizică excelentă, așa cum a mărturisit pentru Prosport.ro, însă a renunțat la turneul de la Abu Dhabi din motive strategice.

Halep se va antrena în România până pe 14 ianuarie, atunci când va zbura către Australia! După carantina în care va intra la Melbourne, constănțeanca are în program un turneu de categorie WTA 500, nou înființat în contextul pandemiei, între 31 ianuarie și 7 februarie. Primul Grand Slam al anului, Australian Open, este programat în perioada 8 – 21 februarie.

Cum a petrecut Simona Halep prima zi din noul an

Simona a interacționat cu următorii săi de pe rețelele de socializare și în prima zi a anului! Ea a postat o fotografie care o înfățișează relaxându-se pe malul lacului. Cu ocazia trecerii în noul an, Simona Halep a spus: „Mă bucur să te văd, 2021!

Așa cum ne-a obișnuit, Simona a ales o ținută casual pentru timpul liber, care i-a dat o stare de spirit excelentă. Halep a fost jovială în prima zi din noul an, iar fanii au apreciat apariția favoritei lor.

Sursa: Prosport.ro