Simona Halep, în Top 5 cele mai bogate femei din România! Cine sunt româncele care o devansează pe sportivă - Știrile.eu

duminică 3 ianuarie 2021 4:51 PM

Simona Halep, în Top 5 cele mai bogate femei din România! Cine sunt româncele care o devansează pe sportivăSimona Halep se află pe locul 5 în clasamentul milionarelor din România! Jucătoarea de tenis are o avere fabuloasă, estimată la 47 de milioane de euro, fiind însă depăşită de patru românce.

Dacă Simona se află pe locul 140 în top 300 cei mai bogați români realizat de Capital, campioana de la Wimbledon 2019 ocupă o poziţie fruntaşă într-un clasament exclusiv al persoanelor de sex feminin din România.

Simona Halep, la numai 29 de ani, se află pe poziţia a 5-a în clasamentul celor mai bogate femei din România! Cea mai bogată româncă este Anastasia Soare, o femeie remarcată în industria de beauty din Statele Unite. Aceasta are o avere estimată la 650 milioane de euro.

Simona Halep, pe locul 5 în topul celor mai bogate femei din România! Cine o devansează pe jucătoarea de tenis

Simona Halep a strâns o avere de aproximativ 47 de milioane de euro! Banii au venit din premiile turneelor la care constănţeanca a jucat în carieră, din contractele de sponsorizare, dar și din afaceri imobiliare, domeniu în care a intrat recent.

Anastasia Soare, în vârstă de 64 de ani, conduce topul celor mai bogate românce! Podiumul e completat de Anca Vlad (480 milioane de euro) și Veronica Gușă de Drăgan (250 de milioane de euro), iar înaintea Simonei se mai află și Luchi Georgescu, cu 72 de milioane de euro.

Simona Halep a pătruns şi în clasamentul celor mai bogate sportive din lume

Simona Halep a fost inclusă şi în clasamentul celor mai bogate sportive din lume, dominat categoric de Serena Williams! Sportiva din România ocupă poziția 9 și le-a egalat în acest an, unul destul de dificil în contextul pandemiei, pe Caroline Wozniacki şi pe legendara Steffi Graf, ambele din tenis.

Primele trei locuri sunt ocupate de Serena Williams, care conduce detașat clasamentul, cu 200 de milioane de euro, urmată de Maria Sharapova, cu 140 de milioane de euro și Alexis DeJoria, cu 100 de milioane de euro, concurentă în drag racing.

Sursa: Prosport.ro