Și-a înșelat iubitul de 3 ori la „Insula Iubirii”, iar acum s-a combinat cu Thibaut Courtois! Cine e bomba fatală care a înnebunit Spania | FOTO - Știrile.eu

luni 4 ianuarie 2021 10:03 AM

Și-a înșelat iubitul de 3 ori la „Insula Iubirii”, iar acum s-a combinat cu Thibaut Courtois! Cine e bomba fatală care a înnebunit Spania | FOTOThibaut Courtois (28 de ani) a început să marcheze în afara terenului, deși ca sportiv e titular în poarta lui Real Madrid. Goalkeeperul se iubește cu Mayka Rivera, una dintre cele mai active participante din sezonul 2 „Insula Iubirii” Spania.

Femeia a participat la „Insula Iubirii” din Spania, fiind partenera lui Pablo Moya, pe care însă l-a înșelat de trei ori în cadrul emisiunii.

Anunțul legat de formarea unui cuplu între Rivera și Courtois a fost făcut în cadrul emisiunii „Viva la vida” de către prezentatorul Diego Arrabal, care a detaliat relația dintre frumoasa blondă și fotbalist.

„A divorțat de soție, are doi copii, a fost într-o relație cu un colaborator de la Mediaset (Alba Carrilo) și joacă ca portar pentru unul dintre cele mai mari cluburi din lume.

Este un om cunoscut național și internațional, este cel mai bun la ceea ce face, a fost într-o ipostază controversată pentru că atunci când a fost cu Alba Carrilo a fost acuzat de performanțe slabe, iar fidelitatea nu este punctul lui forte”, a spus prezentatorul Diego Arrabal.

Courtois, cuceritorul de serviciu!

Courtois e cunoscut ca un fin cuceritor încă de pe vremea când evolua în Anglia, la Chelsea (2014-2018). Acesta a lăsat gravidă o vecină care era căsătorită. Ulterior, femeia a născut un băiețel pe nume Enzo, pe care însă fotbalistul nu-l recunoaște. În același timp însă soția lui Courtois, Martina, era însărcinată și ea tot cu un băiețel.

 

 

Sursa: Prosport.ro