duminică 3 ianuarie 11:03 AM

       Abonare la google news

Serie A: Atalanta – Sassuolo, meci sub zodia spectacolului » Argumentăm pontul în cota 1.70!


Astăzi de la ora 16:00 în cadrul rundei cu numărul 15 din Serie A, Atalanta va primi pe teren propriu vizita celor de la Sassuolo.


Cele două echipe sunt angrenate în lupta pentru un loc de Champions League. Atalanta se află la startul acestei runde pe locul 7 cu 22 de puncte, la patru lungimi în spatele echipei lui Vlad Chiricheș, care surprinzător, a terminat anul 2020 pe locul 4.

Atât Atalanta cât și Sassuolo sunt două dintre cele mai spectaculoase echipe din Serie A, și pun mare preț pe ofensivă. Cu 28 de goluri marcate, trupa lui Gasperini are al patrulea atac al campionatului după Inter (34 goluri), Milan (32 goluri) și Roma (31 goluri), având și un meci mai puțin disputat decât cele trei în timp ce Sassuolo cu 26 de goluri are a șasea ofensivă a campionatului.

În ceea ce privește istoricul „directelor”, remarcăm faptul că Atalanta a tranșat în favoarea sa ultimele șapte jocuri oficiale, marcând de fiecare dată minim două goluri! De asemenea, în ultimele șapte meciuri, selecția „peste 2.5 goluri” a fost mereu câștigătoare, fiind toate premisele ca și astăzi spectacolul să fie din nou la înălțime.

Pont: Atalanta – Sassuolo, Ambele marchează și peste 2.5 goluri în meci-  Cota 1.70

Echipe probabile Atalanta – Sassuolo
Atalanta: Gollini – Djimsiti, Romero, Palomino – Hateboer, De Roon, Freuler, Gosens – Pessina – Ilicic, Zapata
Sassuolo: Consigli – Toljan, Chiricheș, Ferrari, Kyriakopulos – Locatelli, Magnanelli – Berardi, Traore, Boga – Caputo

Sursa: Prosport.ro