duminică 3 ianuarie 10:05 PM

       Abonare la google news

Sergiu Hanca crede că Dinamo va intra în faliment. „Nici de la 11 nu o să mai joace!”


Sergiu Hanca este cunoscut ca un suporter înfocat al lui Dinamo, dar fostul fotbalist al „câinilor” crede că gruparea din „Ștefan cel Mare” va intra în faliment.


Actualul jucător al celor de la Cracovia, echipă care evoluează în Polonia, se bucură că a plecat la timp de la Dinamo.

Acesta mai ține legătura cu foștii săi coechipieri din „Ștefan cel Mare” și recunoaște că a ajuns la concluzia că Dinamo va intra în faliment în scurt timp.

Sergiu Hanca crede că Dinamo va intra în faliment

„Mai am prieteni, foşti colegi cu care vorbesc. E trist şi nu doar din ce vorbesc cu ei, ci din ce am văzut când am fost acolo. Sincer, chiar e trist. Înainte luam totul mai în glumă, mai în serios, râdeam, făceam caterincă >. Acum cred că o să joace de la 11. Nici de la 11 nu o să mai joace, nu vor mai juca deloc. Eu chiar cred în scenariul falimentului în momentul de faţă. 

Să nu mă înţelegeţi greşit, mi-aş dori din tot sufletul să o scoată la capăt şi să ia campionatul. Dar în momentul de faţă, cu aceşti impostori, că nu ştiu cum să îi numesc altfel, aceşti oameni care au apărut de nicăieri, care se joacă cu viaţa unui club… Nu văd bine situaţia deloc”, a declarat Sergiu Hanca pentru Telekom Sport.  

Sergiu Hanca, atac la oficialii din Ștefan cel Mare: „Să minți cu nerușinare…”

Vieţile lor (n.r. – ale jucătorilor)… Deja le-au făcut dezastru. I-au împachetat deja, i-au împachetat de Crăciun, de Revelion şi, nu că i-au distrus, că îi cunosc pe majoritatea dintre ei şi sunt puternici…. Ştiu că vor fi răsplătiţi în altă parte. Dar cum i-a tratat, cum i-a minţit… Să minţi un om atâtea luni de zile, să îl minţi cu neruşinare şi să îl tratezi… Măcar să le arăţi respecţi, să le spui că nu sunt bani şi vedem ce o să fie, dacă o să fie sau nu. Lucrul ăsta e mai dureros. 

Nu ştiu şi ei (n.r. – fanii din DBB) câtă putere mai au, cât o mai pot ţine. Ei sunt singurii care în ultimul an au ţinut acest club în viaţă. Eu am plecat când deja intra apă în barcă. Cred că am sărit la timp din barcă”, a mai spus Sergiu Hanca.

Sursa: Prosport.ro