miercuri 25 ianuarie 10:36 AM

       Abonare la google news

Sergiu Buș și-a găsit echipă în Superligă. De la campioană, la o echipă care se luptă pentru evitarea retrogradării


Mulțimea de atacanți de la CFR Cluj a făcut ca un vârf de ataca să fie cedat la un alt club. Sergiu Buș va pleca, pe drept de împrumut, la un alt club din Superligă.


Sergiu Buș a plecat de la CFR Cluj

Până la finalul sezonului, Sergiu Buș va juca la Chindia Târgoviște, sub comanda lui Toni Petrea Fostul fotbalist de la FCSB a fost deja prezentat la echipa din partea de jos a clasamentului.

”AFC Chindia Târgoviște anunță transferul atacantului Sergiu Buș (30 ani), jucător care vine la echipa noastră – sub formă de împrumut până la finalul sezonului – de la campioana României, CFR Cluj”, a anunțat echipa lui Toni Petrea.

Sergiu Buș este al treilea transfer semnat de Toni Petrea în această iarnă. Marco Dulca, Ovidiu Perianu și Jeremy Corinus sunt ceilalți fotbaliști ce au semnat cu formația din Târgoviște kiarna aasta. În schimb, au plecat Cristian Cherchez și Juan Pablo Passaglia.

Buș nu avea loc la CFR Cluj

Sergiu Buș semnase în urmă cu un an cu CFR Cluj. Fotbalistul nu a avut prea mari șanse de a se impune la campioana României. În acest sezon, el a jucat în nouă partide, totalizând 159 de minute, fără gol primit. Buș era la al doilea ”mandat” la CFR, după ce a evoluat și între 2009 și 2013 la echipa din Ardeal.

În echipa plină de atacanți de la CFR Cluj, Buș nu avea șanse prea mari să se impună. Gabriel Debejuh, Cephas Malele, Rangelo Janga, Jefte Betancor, Ze Gomes, Anton Maglica ori Ermal Krasniqi sunt atacanții ce au evoluat la CFR Cluj în acest sezon.

„Mult succes, Sergiu Buș! Cluburile CFR 1907 Cluj și Chindia Târgoviște au ajuns la un acord privind împrumutul jucătorului Sergiu Buș, până la finalul acestui sezon.

Buș a revenit în Gruia în ianuarie 2022 și a bifat 13 meciuri în tricoul echipei noastre! Pe această cale îi dorim multă baftă la noua sa echipă!”, se arată în mesajul postat de CFR Cluj pe Facebook.

Levski Sofia (59 de meciuri/16 goluri), CFR Cluj (36/3), Gaz Metan Mediaș (34/11), FC Brașov (28/9), ASA Târgu Mureș (21/10), CSKA Sofia (21/10), Seongnam FC (14/3), Astra Giurgiu (14/3), FCSB (11/2), Sheffield Wednesday (10/1), US Salernitana (10/1) și Unirea Alba Iulia (4/0) sunt echipele din CV-ul lui Sergiu Buș.

Playsport.ro