Șerban Huidu a dat cărțile pe față! Ce spune despre relația pe care a avut-o cu „bebelușa” Ioana Petric: „Stătea într-un apartament care era al meu” - Știrile.eu

joi 2 februarie 2023 5:05 PM

Șerban Huidu a dat cărțile pe față! Ce spune despre relația pe care a avut-o cu „bebelușa” Ioana Petric: „Stătea într-un apartament care era al meu”


Șerban Huidu, fostul prezentator de la „Cronica Cârcotașilor”, a vorbit despre relația pe care a avut-o și pe care o are în continuare cu Ioana Petric, fosta „bebelușă”, din cadrul emisiunii. Invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Huidu a povestit totul cu lux de amănunte.

Șerban Huidu, fostul „cârcotaș” de la Prima TV, a făcut lumină și a vorbit despre tot ceea s-a speculat despre el și despre Ioana Petric, cea care ocupă scaunul de prezentatoare în cadrul emisiunii „Cronica Cârcotașilor”, după ce a trecut din postura de dansatoare. Mulți ani la rând s-a vehiculat că între cei doi ar fi existat o relație, fiind destul de apropiați. Cu toate acestea, Șerban Huidu a vorbit despre legătura care a existat între ei.

Șerban Huidu și Ioana Petric / sursă foto: Facebook

(CITEȘTE ȘI: Şerban Huidu a spus de ce s-a certat cu Mihai Găinușă, de fapt. Cum a reacţionat „cârcotaşul” când a aflat)


Șerban Huidu: „M-am dus și am luat-o de acasă”

Fostul prezentator susține că între el și Ioana a existat o relație apropiată, datorită faptului că el a văzut-o mereu ca pe fata lui. Tot el a fost cel care i-a „croit” drumul în televiziune.

„Credeam că urmează ceva mai roșu, dar o să lămuresc și cu Ioana și cu bebelușele! Cred că bebelușele nu plac unei categorii destul de mici de pudibonzi care au zis că în spatele acestei emisiuni în care sunt drepte moravuri stau niște bebelușe care chiar asta fac… dansează pe masă! Bebelușa Ioana Petric a făcut Dreptul la Stat. În ciuda tuturor bancurilor făcute pe seama ei, la universitate de Stat și lucrează în Cronică de 16 ani! Știu că m-am dus și am luat-o de acasă când avea doar 16 ani, a câștigat un concurs! A fost un concurs și ea l-a câștigat și avea 16 ani și cealaltă, Cristina, avea 15 ani și zece luni! Și m-am dus la Cluj, acasă la ea, să le spun mamei și tatălui că trebuie să vină luni și marți la filmare și venea luni după școală cu avionul, pleca marți după filmare cu avionul!
Au fost doi ani în care bebelușa a venit în fiecare săptămâna la București, până când să se mute cu școală! Stătea într-un apartament care era al meu! Era foarte apropiată de mine și de familia mea! Iar eu în ele nu am văzut decât fetele mele! E foarte greu să ai o relație cu cineva pe care îl vezi ca fiind fata ta!”, a spus Șerban Huidu, în cadrul emisiunii de pe Kanal D.

(VEZI ȘI: Șerban Huidu, despre modul în care oamenii sunt manipulați pe internet: „Acum, orice nebun are portavoce!”)

Cancan.ro