Ședință cu suporterii la reunirea lui Dinamo? Desant de mașini cu fani veniți la baza de la Săftica + S-a suplimentat numărul paznicilor VIDEO - Știrile.eu

duminică 3 ianuarie 2021 10:46 AM

Ședință cu suporterii la reunirea lui Dinamo? Desant de mașini cu fani veniți la baza de la Săftica + S-a suplimentat numărul paznicilor VIDEODinamo s-a reunit în această dimineață la Săftica, în intervalul 10.00-10.30 sosind jucătorii pregătiți de Jerry Gane. La baza roș-albilor s-a observat o suplimentare a paznicilor de la intrare.

De asemenea au sosit 8 autoturisme cu suporteri, mulți dintre ei intrând alături de jucători pe poarta principală. Atacantul Nemec a venit printre primii, alături de Grigore si Eșanu.

Dintre jucătorii spanioli la primul antrenament a sosit doar Mejias Osorio, nu și Camara care este dat ca plecat la Universitatea Craiova. De altfel circulă informația că nici Fabbrini si Puljic nu s-ar prezenta, aceștia depunându-și memorii pentru neplata salariilor.

Ședință cu suporterii la reunirea lui Dinamo? Desant de mașini cu fani veniți la baza de la Săftica

Jerry Gane va fi antrenorul principal al lui Dinamo și la începutul lui 2021. Tehnicianul a stabilit deja programul cu elevii săi și a primit confirmări din partea acestora că se vor prezenta și ei la reunirea stabilită pe 3 ianuarie.

Dinamo va juca primul meci din 2021 miercuri 13 ianuarie, de la ora 19.00, cu Hermannstadt în deplasare. Apoi sâmbătă, 16 ianuarie, ora 20.00, acasă cu Chindia Târgoviște.

Dinamo ocupă locul 11 în Liga 1, după 15 etape, cu 16 puncte.

Articol în curs de actualizare

Sursa: Prosport.ro