luni 4 ianuarie 9:30 AM

       Abonare la google news

Secretul genelor perfecte s-a aflat. Așa poți avea un look de divă, imediat


Avem tot mai puțin timp pentru noi. După muncă, ordine, cumpărături și administrarea casei poate, totuși, că ar mai rămâne o oră. Alege să o investești cu cap, transformând-o în ora ta. În acest timp, ca femeie, poți încerca un truc pentru a-ți face genele perfecte, lucru care îți va aduce satisfacție și bucurie atunci când te vei privi în oglindă.


Trucuri pentru gene perfecte

Un pas important în alegerea genelor false este raportarea la lungimea celor naturale, pentru a nu avea în final un look artificial. Poți crește lungimea doar dacă este vorba despre un eveniment cu totul special, unde dorești să țintești un rezultat frapant. Un alt aspect important de care trebuie să ții cont este forma ochilor, dat fiind că există un model potrivit pentru fiecare formă.

De pildă, pentru ochii mici se potrivesc cele mai lungi în exteriorul ochilor, pentru un efect de cat eye (n.r. ochi de pisică). În schimb, pentru ochii migdalați trebuie să optezi pentru genele mai lungi în centrul ploapei, pentru a de efect de echilibru privirii.

Adezivul este foarte important atunci când vrei să-ți pui gene. Recomandat este ca la început să testezi mai multe tipuri, pentru a-l descoperi pe care potrivit ție. De asemenea, și penseta contează. E dificil să prinzi genele cu mâna liberă, astfel că acest instrument îți poate face treaba în doi pași și cu o mai mare minuțiozitate.

Întreținerea lor

Situația stă la fel ca în cazul corpului. Și genele au nevoie de îngrijire pentru o durată de viață mai mare. Este nevoie să dezlipești cu grijă adezivul de la baza lor, după fiecare utilizare, în așa fel încât ele să nu se rupă. Dacă ai folosit și mascara, truc prin care îți aduci genele naturale împreună cu cele false, curăță-le delicat cu o discetă demachiantă îmbibată în apă micelară, de preferat una cu ulei. Grjă mare și atunci când le dezlipești și le aplici din nou. E nevoie să le manevrezi cu delicatețe pentru a nu le distruge.

Nu folosi mascara pe bază de ulei

Chiar dacă în mod normal extensiile de gene te scutesc de folosirea rimelului, sunt cazuri când dorești să le fixezi, astfel că folosești unul. Este important, însă, să aplici produsul de make-up de la mijloc spre vârful extensiilor tale. Mascara nu trebuie să conțină în niciun caz substanțe pe bază de ulei fiindcă ar putea afecta adezivul de gene. De asemenea, ea nu trebuie să fie nici rezistentă la apă.

Sursa: Playtech.ro