marți 24 ianuarie 11:22 PM

       Abonare la google news

Secretul dezvăluit de o însoțitoare de zbor! Motivul pentru care trebuie să lași un pantof în seiful camerei de hotel


Atunci când pleci într-o vacanță, este recomandat să îți iei în calcul toate măsurile de siguranță. Iar, dacă asupra ta vei avea bunuri valoroase, precum bijuteriile, atunci vei prefera să le lași în seiful camerei de hotel. O însoțitoare de zbor, însă, a dezvăluit un secret mai puțin știut de oameni. În cele ce urmează, vei afla de ce ar fi bine să lași un pantof în seif, atunci când te afli în vacanță.


Mersul în vacanță înseamnă relaxare și uitarea grijilor. O însoțitoare de zbor a dezvăluit un secret mai puțin știut, atunci când mergi într-o vacanță și îți iei și bunuri de valoare în bagaje. De pildă, de ce ar fi bine să lași un pantof în seiful camerei de hotel, acolo unde îți depozitezi aceste bunuri?

Vezi și TU ȘTII CE TREBUIE SĂ AI ÎNTOTDEAUNA ÎN BAGAJUL DE MÂNĂ ATUNCI CÂND CĂLĂTOREȘTI CU AVIONUL?

Trucul cu pantoful în seiful camerei de hotel

Pe o platformă de socializare, Esther, o însoțitoare de zbor, a dezvăluit un lucru pe care îl face întotdeauna, atunci când ajunge la camera de hotel. După ce își depozitează bunurile de valoare în seif, pune și un pantof. Explicația, însă, este destul de simplă. Însoțitoarea de zbor susține că, apelând la acest truc, există șanse extrem de mari să nu îți uiți bunurile de valoare în camera de hotel. Pentru că, atunci când îți strângi bagajele, pentru a pleca, realizezi că ți-ai uitat un obiect în seif, și anume al doilea pantof.

În condițiile în care vei avea o singură pereche de încălțăminte în vacanță, atunci însoțitoarea de zbor recomandă să pui în seiful respectiv un alt obiect pe care nu îl uiți, în mod normal, atunci când îți faci bagajele.

Citește și INTERVIU ÎN LENJERIE INTIMĂ! MOTIVUL PENTRU CARE O AGENȚIE DE RECRUTARE PENTRU ÎNSOȚITOARE DE ZBOR LE PUNE PE CANDIDATE SĂ STEA DEZBRĂCATE

Sursă foto: Pixabay

Cancan.ro