miercuri 25 ianuarie 9:26 AM

       Abonare la google news

Se schimbă vremea în Banat! Sunt aşteptate ninsori din zilele următoare


Un barbat conduce un utilaj de deszapezire, pe strada Principala din comuna Smeeni, in judetul Buzau, marti, 28 ianuarie 2014. Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare cod portocaliu si cod galben de ninsori si viscol valabila de miercuri de la ora 06:00 pana joi la ora 10:00 in mai multe judete din tara. ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO


După temperaturi de primăvară și recorduri de temperatură pentru luna ianuarie, vremea se va răci semnificativ, în majoritatea zonelor țării, conform meteorologilor, care anunță ploaie, lapoviță și ninsoare. Schimbare radicală şi în Banat.

Meteo pentru Banat. Vremea va intra într-un proces de răcire, astfel că de la un regim termic peste cel normal în primele zile (maxime de 6…9 grade și minime de 0…5 grade, în medie regională) se va ajunge spre finalul lunii ianuarie la valori în jurul celor normale perioadei din an, respectiv 1…3 grade ziua și -4…-2 grade noaptea.

După data de 31 ianuarie este estimată o creștere ușoară a temperaturilor, în special a celor diurne. Vor fi precipitații temporare în multe zile din interval, determinând un regim pluviometric ușor excendentar în sudul regiunii și apropiat de normal în rest. La început vor fi mai ales ploi și lapoviță, apoi vor predomina ninsorile, cu precădere în perioada 27 ianuarie – 1 februarie.

-->

Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Debanat.ro