marți 24 ianuarie 5:48 PM

       Abonare la google news

Se oferă 6.000 de lei de persoană pe lună! Cine sunt cei care pot beneficia în orice moment de acești bani


Cei care sunt în căutarea unui loc de muncă au parte de vești bune. Potrivit Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) la nivel național sunt libere mii de locuri de muncă. Companiile anunță salarii atractive pentru cei interesați, chiar și de 6.000 de lei/ lună.


Potrivit ultimelor date, 34.000 de locuri de muncă sunt vacante în acest moment. Dintre acestea, 1.800 sunt destinate absolvenților de studii superioare, iar aproximativ 5.500 persoanelor cu studii liceale sau postliceale. Tot mai multe firme din România își caută angajați în această perioadă, iar salariile nu sunt de neglijat.

IT-iști, specialiști în marketing digital, experți axați pe vânzări, angajați în sectorul turistic, în transporturi sau în logistică sunt cei mai căutați. Pentru fiecare dintre aceste joburi se oferă salarii bune. De exemplu, un IT-ist primește în medie 6.000 de lei net/pe lună, iar un specialist în marketing digital – în medie 3.500 de lei net/pe lună.

De asemenea, specialiștii în vânzări obțin în medie 3.100 de lei net/pe lună, iar angajații din industria ospitalității – 3.200 de lei net/pe lună. Angajații din transporturi obțin 3.500 de lei net în medie/pe lună, iar angajații din logistică 3.300 de lei net/pe lună.

(CITEȘTE ȘI: VESTEA MOMENTULUI PENTRU MILIOANE DE ROMÂNI! SE DAU BANI ÎN PLUS LA SALARIU)

Cele mai bine plătite joburi

Și în anul 2023, cei mai bine plătiți rămân cei care activează în domeniul IT. Ana Vișian, marketing manager BestJobs România, a declarat că acest job este la mare căutare, iar beneficiile financiare sunt și ele ridicate.

„Joburile din IT sunt cel mai bine plătite și vor rămâne în top și anul viitor. Cel mai bine plătite sunt pozițiile de senior care cer atât cunoștințe tehnice dar și abilități de coordonare și management.

Câteva dintre aceste poziții sunt Data Engineer, pentru care un candidat poate câștiga 2.900 euro net lunar, Dezvoltator software, cu un salariu de 2.500 euro, Inginer DevOps sau Inginer ERP, ambele remunerate cu 2.700 euro și Business Analyst, care poate accesa un salariu mediu de 2.000 euro”, declara Ana Vișian.

(VEZI ȘI: VEȘTI BUNE! VOUCHERELE DE VACANȚĂ SE ACORDĂ ȘI ÎN 2023. CÂȚI BANI VOR ÎNCASA BENEFICIARII )

Cancan.ro