Scrisoarea cutremurătoare primită de Daniela Gyorfi. A murit acum 2 ani și ea abia a aflat - Știrile.eu

vineri 1 ianuarie 2021 2:56 PM

Scrisoarea cutremurătoare primită de Daniela Gyorfi. A murit acum 2 ani și ea abia a aflatDaniela Gyorfi a făcut declarații cutremurătoare în cadrul unui interviu pentru Cristi Brancu. Prin ce experiență traumatizantă a trecut aceasta? O persoană dragă ei a murit în urmă cu doi ani, dar ea a aflat târziu de tragedie.

Mărturii cutremurătoare. Vestea șocantă primită de Daniela Gyorfi

Daniela Gyorfi și-a șocat fanii cu o veste incredibilă. Artista a aflat după doi ani faptul că tatăl ei nu mai este în viață. Vedeta și-a deschis sufletul în cadrul unui interviu pentru Cristi Brancu. Din păcate, relația dintre ei a fost de-a lungul anilor aproape inexistentă, iar nimeni din familie nu a anunțat-o că acesta a plecat de pe această lume.

Vestea a venit în cele din urmă nu prin intermediul familiei, ci printr-o scrisoare oficială pe care a primit-o acasă. Cei doi nu-și mai vorbiseră de ani de zile, a povestit solista în interviul acordat pe canalul de YouTube al lui Cristi Brancu. Totuși, moartea tatălui său a făcut-o pe Daniela să reia legătura cu sora ei vitregă, Alexandra.

”Mi-am reluat legătura cu sora mea, Alexandra, suntem într-o relație OK. Ea nu vrea să apară sub nici o formă în mass-media. E o tipă retrasă, la casa ei, o fată foarte deșteaptă, se vede că a stat cu tata. Nu neapărat că eu aș fi proastă…Avem foarte multe lucruri în comun, sensibilitatea… când o văd pe ea, imediat îmi aduc aminte de tata. Vorbim, ne vizităm când putem… Am înțeles anumite lucruri, pe altele nu, dar le las așa, să treacă… Eu, în afară de ea, nu mai am pe nimeni, rudă de sânge. Ea este fata tatălui meu…”, a dezvăluit Gyorfi.

„Am rămas așa, fără aer…”

„Eu am înțeles de ce s-a supărat tata, de ce a fost atât de supărat.S-au dus anumiți ziariști, au bătut în ușă , au făcut scandal. El era un tip foarte retras, nu i-a plăcut deloc că eu sunt cântăreață…La un moment dat, am primit acasă o chestie legală… nu știu exact ce era, că tatăl meu a murit acum doi ani de zile și… Am rămas așa, fără aer… Am stat puțin pe gânduri… Eu știam că este bolnav. Eu spunându-i soției lui, dacă se întâmplă ceva, vreodată, o rog din suflet să mă anunțe, să-l ajut cu ce pot. De la scrisoarea asta, nu neapărat că am făcut primul pas, dar fiind și la o altă vârstă, vorbind și cu George… Până la urmă, și când te cerți, dacă ai tăria să spui că-ți pare rău sau să întrebi de ce s-a supărat pe tine, atunci, ești la un nivel…Am sunat-o pe sora mea, am vorbit, am plâns amândouă”
Daniela Gyorfi (Sursa: Cristi Brancu)

Sursa: Playtech.ro