miercuri 25 ianuarie 11:53 AM

       Abonare la google news

Schimbări din temelii la FCSB după victoria cu FC Hermannstadt. Patru dintre fotbaliștii vicecampioanei nu vor fi pe teren cu Farul


FCSB nu se va putea baza pe Risto Radunovic la meciul cu Farul Constanța de etapa viitoare. Fundașul stânga muntenegrean este suspendat după cartonașul galben primit în meciul din deplasare cu Hermannstadt. De asemenea, Deian Sorescu, Andrea Compagno și David Miculescu au fost luați în colimator de Gigi Becali după partida de la Sibiu.


FCSB ar putea opera patru modificări în „primul 11” la meciul cu Farul față de cel cu Hermannstadt

Astfel, sunt șanse mari ca ei să fie trecuți pe banca de rezerve la duelul cu Farul, de pe Arena Națională. Locurile lor în „primul 11” ar urma să fie luate de Valentin Crețu, cel care a intrat și la pauza partidei de la Sibiu în locul lui Sorescu, Billel Omrani, cel care a marcat singurul gol al meciului cu Hermannstadt, respectiv de Andrei Cordea. De asemenea, locul suspendatului Radunovic ar urma să fie luat, cel mai probabil, de Alexandru Pantea.

Cum ar putea arăta „primul 11” al FCSB-ului la partida cu Farul Constanța: Târnovanu – Crețu, Dawa, Tamm, Pantea – Edjouma, Șut, Olaru – Cordea, Omrani, Oct. Popescu

Cum a arătat „primul 11” al FCSB-ului în meciul cu Hermannstadt: Târnovanu- Sorescu, Dawa, Tamm, Radunovic- Olaru, Șut, Edjouma- Miculescu, Compagno, Octavian Popescu

Declarațiile lui Gigi Becali din care ar reieși că Sorescu, Miculescu și Compagno vor fi trecuți „în rezervă”

Deocamdată nu mi-a plăcut Deian Sorescu, era altfel de jucător, dar probabil îi trebuie și lui acomodare, nu? Îl așteptăm să se acomodeze, normal (…)

(n.r. despre Omrani) Păi, ia el (n.r – locul lui Compagno)! Ai văzut, a jucat David (n.r – Miculescu), acum o să joace Cordea. Depinde când îl bagi. La FCSB intri și joci, nu e timp de așteptare. Când joci, trebuie să demonstrezi. E bine că e în concurență în atac. Văd că și Florinel Coman și-a revenit”, a spus patronul FCSB-ului la începutul acestei săptămâni, pentru PRO TV și GSP.

Ce părere are Mihai Pintilii despre acest subiect

La finalul meciului de la Sibiu, antrenorul „de facto” al FCSB-ului a subliniat faptul că este extrem de important să aibă la dispoziție jucători de valori relativ egale pe toate pozițiile. El chiar a explicat că se pot opera în orice moment modificări în „primul 11”.

„Mă bucur că am luat cele trei puncte. Meritul este al jucătorilor, doar al lor. Asta înseamnă să ai și bancă puternică. Important e tot lotul. Ceilalți care nu prind lotul trebuie să muncească. Mă bucur mai ales pentru cei care au intrat de pe bancă.

Lui Sorescu îi mai trebuie și puțin timp de acomodare. Vali Crețu l-a suplinit și mai bine. Aici nu te așteaptă nimeni. Mă bucur că băieții înțeleg asta. Omrani a intrat, a dat gol, poate să fie rezervă iar. Sunt jucători cărora încă le mai trebuie ritm. E primul meci, ne bucurăm pentru cele trei puncte. Mă aștept de la ei să joace fotbal de plăcere. Coman este pe drumul cel bun, trebuie răbdare cu el. Este un jucător de echipă națională, s-a pregătit în primii 3 după părerea mea în acest cantonament”, a spus Mihai Pintilii la flash-interviu.

Playsport.ro