Scandal monstru în direct! Două concurente de la Puterea Dragostei s-au luat la bătaie - Știrile.eu

duminică 3 ianuarie 2021 7:33 PM

Scandal monstru în direct! Două concurente de la Puterea Dragostei s-au luat la bătaieAlexandra şi Maria, concurente în cadrul emisiunii Puterea Dragostei, s-au păruit în direct! Nu este primul incident de acest fel, însă imaginile surprinse i-au șocat din nou pe telespectatori.

Alexandra a fost deranjată de faptul că Maria a acuzat-o că ar discuta şi cu alţi bărbaţi din afara show-ului matrimonial: “Îi duci de nas pe băieții ăștia doi, dar de fapt consider că mai vorbești cu cineva în afara competiției. Băi, șobolanule. Dacă ești așa puternică, de ce ați sărit două la una?”, i-a reproşat Maria colegei de emisiune. Iar până la bătaie nu a fost decât un pas.

Deranjată la culme de acuzațiile care i s-au adus, Alexandra a răbufnit și a sărit la bătaie: “Tu crezi că mi-e frică de tine? Stai că-ți arăt eu cum mi-e frică mie de tine!”, i-a spus Alexandra Mariei. Cele două concurente s-au păruit în direct, iar telespectatorii îngroziți de scene cred că ar trebui ca Maria și Alexandra să fie descalificate pentru comportamentul lor.

La un moment dat, a fost nevoia de interveția băieților pentru a le putea despărți pe cele două concurente. (VEZI ȘI: CRISTINA DOROBANȚU A PĂRĂSIT PLATOUL EMISIUNII PUTEREA DRAGOSTEI. MOTIVUL PENTRU CARE PREZENTATOAREA A REACȚIONAT ASTFEL | VIDEO)

Sursa: Cancan.ro