Scandal mare la reunirea lui Dinamo! Echipa rămâne fără medicul Liviu Bătineanu. Ce le-au transmis jucătorii fanilor din DDB | EXCLUSIV - Știrile.eu

duminică 3 ianuarie 2021 5:38 PM

Scandal mare la reunirea lui Dinamo! Echipa rămâne fără medicul Liviu Bătineanu. Ce le-au transmis jucătorii fanilor din DDB | EXCLUSIVDinamo este în continuare pe un „butoi cu pulbere”, iar situația este gata să scape de sub control, chiar dacă suporterii fac în continuare totul pentru a nu se ajunge la faliment. Medicul Liviu Bătineanu este gata și el să plece, după ce a primit un singur salariu în ultima perioadă.

Prosport.ro a aflat că angajații de la Săftica le-au spus suporterilor din Program DDB că ei de luni nu mai vin la serviciu, deoarece nu și-au încasat niciun ban din cei promiși de fani.

Pregătiți de Ionel Gane (antrenor principal), Iulian Mihăescu (antrenor secund) si Cătălin Mulțescu (antrenor portari), 19 dinamoviști au fost prezenți la primul antrenament al anului, programat în această dimineață, la ora 11:00, în cantonamentul de la Săftica.

Haos la Dinamo! Echipa rămâne fără medic. Mesajul jucătorilor pentru fani

Ceea ce este mai grav este că Dinamo va rămâne fără medic, chiar înainte de reluarea campionatului. Liviu Bătineanu a anunțat că nu mai vine la echipă, deoarece suporterii i-au promis acestuia că îi vor da două salarii restante si i-au dat doar unul.

Din informațiile Prosport.ro, nici jucătorii care au rămas la Dinamo nu-s mulțumiți. Fotbaliștii care au acceptat să continue în „Ștefan cel Mare” le-au transmis fanilor că ei au rămas să tragă pentru echipă, în ciuda situației grea, dar aceștia susțin că nu este corect faptul că au primit banii tocmai fotbaliștii care au plecat repede de la Dinamo și si-au depus memorii la FIFA.

Suporterii s-au apărat în discuția cu jucătorii și le-au transmis că, daca nu i se retrăgea dreptul de semnătură lui Constantin Eftimescu, nu se ajungea în această situație.

Din banii pe care Eftimescu îi putea retrage din bancă, își mai primeau din restanțe angajații de la Săftica, dar și jucătorii.

Iată, mai jos, lotul prezent la reunirea lui Dinamo: Mejias Osorio, Mihai Esanu, Aleksander Mitrovic (portari) Andrei Radu, Marco Ehmann, Ricardo Grigore, Florin Bejan (fundași) Alexandru Răută, Paul Anton, Ionut Șerban, Valentin Borcea, Geani Crețu, Ahmed Bani, Janusz Gol, Vlad Achim (mijlocași) Magaye Gueye, Adam Nemec, Cătălin Măgureanu, Robert Moldoveanu (atacanți).

Sursa: Prosport.ro