sâmbătă 2 ianuarie 7:46 PM

       Abonare la google news

Scandal între mascați și traficanții de artificii! Un reprezentant al autorităților lovește un bătrân. Imaginile care au revoltat mulțimea


Un scandal de zile mari a izbucnit într-o localitate din Maramureș între mascați și traficanții de artificii. Unul dintre reprezentanții forțelor de ordine a lovit un bătrân, care s-a prăbușit la pământ. Gestul a stârnit revolta mulțimii.


Întreg scandalul a izbucnit în momentul în care mascații de la Trupele Speciale dar și polițiștii de la Arme, Explozibil și Substanțe Toxice, însoțiți de polițiști au pus în aplicare mai multe mandate de percheziție domiciliară la mai multe adrese de pe raza localității. (CITEȘTE ȘI: ROMII DIN BĂLTENI, TREZIȚI DE MASCAȚI! INCENDIILE DE CAUCIUCURI AU PUS PE JAR GARDA DE MEDIU ȘI POLIȚIA)

Forțele de ordine au fost întâmpinate de peste 150 de persoane, care s-au adunat și au încercat să ceară explicații polițiștilor. Situația a degenerat, iar în îmbulzeala creată unul dintre mascați a lovit un bătrân, iar acesta a căzut la pământ.

Momentul a fost surprins, iar imaginile au apărut în mediul online. În urma incidentului, agentul de la trupele speciale este cercetat disciplinar pentru modul în care a intervenit. Conducerea Inspectoratului de Poliţie a Judeţului Maramureş, a dispus efectuarea de verificări cu privire la modalitatea concretă în care s-a realizat intervenția polițiștilor, la punerea în aplicare a mandatelor de percheziție domiciliară, iar la finalizarea acestora li se vor comunica și rezultatele.

Imagini video de la locul incidentului AICI 

(VEZI ȘI: DESCINDERE ÎN IAŞI, LA DOMICILIUL UNUI INTERLOP! MASCAŢII AU INTRAT PESTE CEL CARE DECLARASE RĂZBOI POLIȚIȘTILOR)

 

Sursa: Cancan.ro