sâmbătă 2 ianuarie 5:02 PM

       Abonare la google news

Scandal de zile mari făcut de un tânăr dezbrăcat, blocat cu mașina în pădure. Bărbatul s-a supărat pe jandarmi cu nu i-au îndeplinit dorințele. „Să-mi aduceți haine și țigări”


Un tânăr de 27 de ani a petrecut noaptea de Revelion într-un mod inedit. Acesta a rămas împotmolit cu mașina în noaptea de Revelion pe un drum forestier din zona comunei Văliug, județul Craraș Severin.


În momentul în care jandarmii au ajuns la fața locului,  tânărul, care purta doar lenjeriei intimă, a devenit irascibil și a pornit un scandal de zile mari. Se pare că motivul pentru care era nervos se datora faptului că jandarmii nu i-au îndeplinit dorințele și nu i-au adus haine și țigări.

Întreaga întâmplare fost relatată pe pagina de Facebook a Jandarmeriei Caraș-Severin. (CITEȘTE ȘI: SCANDAL DE PROPORȚII LA SPITALUL DIN PLOIEȘTI. A FOST NEVOIE DE INTERVENȚIA JANDARMILOR)

„«Veniți să-mi aduceți haine, țigări și mâncare! » Au fost cerințele exprimate de un tânăr în vârstă 27, care a rămas împotmolit cu mașina pe un drum forestier, în zona localității Văliug.

În data de 01 ianuarie, la ora 01.53, patrula de jandarmi montani, aflată in misiune pe raza localității Văliug, a fost direcționată să se deplaseze conform coordonatelor intr-o zona impădurită, greu accesibilă, deoarece un bărbat a ramas împotmolit în noroi, cu autoturismul personal.

In mai putin de o oră jandarmii montani au ajuns la fața locului, unde, au găsit persoana în cauza în interiorul autoturismului, doar în lenjerie intimă, iar toate hainele și mai multe obiecte care făceau parte din dotarea mașinii erau aruncate pe jos.

La sosirea forțelor de ordine tânărul a manifesta un comportament ostil, adresându-le cuvinte și expresii jignitoare, fiind nemulțumit că aceștia nu i-au adus haine, mâncare și țigări.

În urma verificărilor făcute la fața locului s-a constatat că persoana în cauză nu era rănită, având doar o ușoară stare de hipotermie.

Tânărul a fost transportat in siguranță până la intrarea în municipiul Reșița, de unde a fost preluat de Serviciul de Ambulanță Caraș-Severin. Persoana în cauză a fost sancționată contravențional.”, se arată în postarea de pe Facebook.

Sursa: Cancan.ro