Scandal de proporții în Maramureș! I-a amenințat pe polițiști cu moartea, pentru că i-au întrerup petrecerea - Știrile.eu

duminică 3 ianuarie 2021 5:26 PM

Scandal de proporții în Maramureș! I-a amenințat pe polițiști cu moartea, pentru că i-au întrerup petrecereaUn scandal de proporții a avut loc în comuna Moisei, județul Maramureș, după ce vecinii unui bărbat au chemat autoritățile, fiind deranjați de muzica dată la maximum ce răsuna din casa acestuia. La sosirea polițiștilor, bărbatul a devenit violet și a amenința forțele de ordine.

Maramureșeanul care a fost reclamat de vecini a ajuns la Poliție, apoi la spital. Conform IPJ Maramureș, un bărbat din comuna Moisei este cercetat pentru ultraj, după ce s-a manifestat agresiv și a amenințat echipajul de poliție care a intervenit în urma unei sesizări privind tulburarea ordinii și liniștii publice, scrie Mediafax. (CITEȘTE ȘI: SCANDAL ÎNTRE MASCAȚI ȘI TRAFICANȚII DE ARTIFICII! UN REPREZENTANT AL AUTORITĂȚILOR LOVEȘTE UN BĂTRÂN. IMAGINILE CARE AU REVOLTAT MULȚIMEA)

Întregul incident a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, la o locuință din comuna Moisei, după ce polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că dintr-un imobil se aude muzică și este deranjată liniștea publică.

Proprietarul imobilului asculta muzică la intensitate foarte mare și, la vederea polițiștilor, a devenit extrem de recalcitrant. Mai mult, bărbatul chiar i-a amenințat pe polițiști cu moartea. Astfel că, polițiștii l-au imobilizat, l-au transportat la sediul poliției și ulterior la Spitalul Municipal Sighetu Marmației.

(VEZI ȘI: SCANDAL DE ZILE MARI FĂCUT DE UN TÂNĂR DEZBRĂCAT, BLOCAT CU MAȘINA ÎN PĂDURE. BĂRBATUL S-A SUPĂRAT PE JANDARMI CU NU I-AU ÎNDEPLINIT DORINȚELE. „SĂ-MI ADUCEȚI HAINE ȘI ȚIGĂRI”)

Sursa: Cancan.ro