joi 26 ianuarie 7:03 AM

       Abonare la google news

Șatena din „umbra” lui Ion Țiriac nu-l slăbește pe miliardar nicio clipă. Cum a fost surprins fostul tenismen


Ion Ţiriac este mereu în atenţia paparazzilor atunci când îşi face apariţia în oraş însoţit de o reprezentantă a sexului frumos.


La 83 de ani, miliardarul este la fel de cuceritor ca în tinereţe. Atunci când era unul dintre jucătorii de tenis importanţi ai lumii. Recent, fostul preşedinte al COSR a fost văzut la aceeaşi masă cu o domnişoară necunoscută publicului larg.

Deşi încearcă să fie cât se poate de discret în ceea ce priveşte viaţa personală, orice ieşire a sa în compania unei femei este intens dezbătută. Şi pe marginea ei se fac fel de fel de speculaţii. Conform celor de la Mediaflux, partenera care a fost alături de Ţiriac la ultima sa ieşire nu este totuşi o apariţie chiar foarte recentă în peisaj.

Ea este femeia care i-a captat atenţia fostului mare sportiv, sursă foto: Mediaflux Ea este femeia care i-a captat atenţia fostului mare sportiv, sursă foto: Mediaflux

Pentru că ea a fost admirată alături de fostul mare sportiv şi cu alte ocazii în localurile selecte ale Capitalei. Chiar dacă nu au existat elemente clare care să conducă la posibilitatea ca persoana în cauză să fie etichetată drept noua iubită a lui Ion Ţiriac, oamenii care i-au văzut împreună au intrat la bănuieli.

Ultima întâlnire, nou motiv pentru zvonuri

Cea mai recentă apariţie a celor doi la o cafenea din Băneasa a lăsat să se vadă mai mult decât ceea ce şi-ar fi imaginat cei care le-au putut observa reacţiile. Din impresiile lor s-a putut trage concluzia că cei doi sunt mult mai relaxaţi. Deoarece au zâmbit de mai multe ori pe parcursul dialogului lor.

În această perioadă a anului, Ţiriac avea parte de invitaţi de seamă la celebra vănătoare de la Balc. De curând planurile s-au schimbat. Iar acum vănătorea a fost mutată în Africa, acolo unde unul dintre cei mai bogaţi români deţine un domeniu vast.

Cum a apărut pasiunea pentru vânătoare

Domeniul cumpărat în Namibia a costat 5,5 milioane de euro. Dar îi va oferi omului de afaceri posibilitatea de a vâna leoparzi, antilope sau zebre în locul mistreţilor autohtoni.

El şi-a adus aminte ce l-a determinat să iubească această activitate. Pe care unii o consideră aidoma unui sport.

„Eram tinerel, din întâmplare, Costică Năstase când nu s-a prezentat o dată să joace cu dumnealui, m-au luat pe mine, m-au sculat, eu eram la Steaua pe vremea aia, așa, și să joc cu dumnealui, mă ducea vineri seara la Brașov, că familia mea era la Brașov, și duminică, atunci când se întorcea, mă întorcea și pe mine cu mașina. Și pe urmă m-am dus la o vânătoare, două trei, pe urmă am luat și pușca în mână, la 16-17 ani, și am devenit mare pasionat. O am și acum.

Playsport.ro