Sângele a dat în clocot la Survivor România! Nu s-a mai putut abţine şi a dat totul pe faţă, la Pro TV - Știrile.eu

marți 28 martie 2023 7:57 AM

Sângele a dat în clocot la Survivor România! Nu s-a mai putut abţine şi a dat totul pe faţă, la Pro TVAlin Chirilă, un concurent din tabăra Războinicilor, a comis o gafă jenantă, la TV, în timpul unui apel video cu familia. Ceilalți colegi au rămas uimiți, inițial, de ceea ce a spus războinicul, apoi au râs de greșeala pe care a putut să o facă, de față cu telespectatorii. 

Ediția de luni seară a fost una norocoasă pentru concurenții din tabăra Războinicilor, ieșind învingători în fața Faimoșilor, după ce reușit să câștige atât jocul pentru comunicare, cât și cel pentru recompensă. Astfel, în urmă câștigării jocului pentru comunicare, concurenții au avut parte de cea mai tare recompensă posibilă: au putut vorbi cu familia, prin intermediul unui apel video.  Concurenții au mers în zona Vodafone, pentru a putea lua legătura cu cei dragi. Acolo au avut și prima masă pe ziua respectivă: un sandwich.

Ce a spus Alin Chirilă, în timpul apelului video cu soția sa

După aproape 3 luni petrecute în Republica Dominicană, dorul de casă și de cei dragi se resimte. Alin Chirilă nu și-a putut stăpâni impulsurile și a spus o frază „obraznică”, chiar de față cu cei doi copii ai săi, dar și de față cu telespectatorii.

„Să-ți spun ceva! Spune-le copiilor să-și bage degetele în urechi! Aștept să ajung acasă și să te pup acolo…” , au fost cuvintele necontrolate ale lui Alin Chirilă, care a fost  întrerupt de soția sa, după ce și-a dat seama de greșeala lui. Toți ceilalți concurenți au rămas uimiți de cele spuse de războinic, apoi au izbucnit în hohote de râs.

Alin Chirilă a făcut o gafă de proporții la TV / Foto: Facebook

(CITEȘTE ȘI: Ies scântei la Survivor România 2023. Alin Chirilă a fost pus la zid de Războinici: ”A băgat strâmbe”)

Nu este prima dată când Alin Chirilă face o astfel de greșeală. În cadrul testimonialelor, Alin Chirilă a dezvăluit că abia își mai poate stăpâni hormonii atunci când își vede soția și a folosit un limbaj destul de „vulgar”, pentru a-și exprima dorințele.  „Când am văzut-o pe soția mea, parcă nu știu, m-am îndrăgostit și mai tare de ea! Abia aștept să ajung acasă, să o devorez. O mănânc cu fulgi cu tot”, a spus Războinicul, în fața camerelor, în urmă cu câteva ediții.

(VEZI ȘI: Ce a vorbit Alin Chirilă, aflat la Survivor, cu un prieten din România? Avem mesajele uluitoare)

 

 

 

Cancan.ro