miercuri 25 ianuarie 3:22 PM

       Abonare la google news

Sabrina Ionescu s-a logodit! Starul WNBA a fost cerută de soție într-un cadru de poveste


Sabrina Ionescu este considerată starul baschetului feminin din întreaga lume! Pe lângă performanțele sale pe plan profesional, sportiva este fericită și în plan personal. Recent, tânăra a fost cerută în căsătorie într-un cadru de poveste.


Sportiva în vârsta de 25 de ani este considerată cea mai bună jucătoare de baschet feminin din SUA la nivel universitar și a bătut toate recordurile la acest nivel în tricoul lui Oregon Ducks. Sabrina Ionescu are părinti români, dar s-a născut în SUA. Cu toate acestea, vorbește în continuare în limba română cu familia sa.

Despre reușitele sale s-a scris în presa internațională ani la rând. Sabrina Ionescu și-a dedicat o mare parte din viață bachetului, sportul care i-a adus succesul, însă recent a mai trăit un moment de fericire! A fost cerută în căsătorie de iubitul său, Hroniss Grasu.

CITEȘTE ȘI: CERERE ÎN CĂSĂTORIE DISTRUSĂ. UN ANGAJAT DISNEYLAND I-A ÎNTRERUPT PE LOGODNICI

Bărbatul a pus totul la punct până la cel mai mic detaliu. Evenimentul a avut loc pe terasa unui restaurant. Hroniss și-a cerut partenera într-un cadru special amenajat, cu flori, lumânări și lumini ambientale. Sportiva a fost extrem de emoționată, însă a oferit răspunsul pe care bărbatul îl aștepta cu nerăbdare: „DA!”.

Printre primele persoane care au aflat vestea cea mare a fost Vanessa Bryant, soția regretatului baschetbalist Kobe Bryant cu care Sabrina are o relație extrem de apropiată.

Sabrina Ionescu a fost cerută în căsătorie

Sabrina a avut emoții la început

Jucătoarea născută din părinți români a intrat în liga profesionistă nord-americană de baschet de pe prima poziție în cadrul draft-ului anual. Adică vedeta numărul 1. Asta pentru că performanțele Sabrinei din timpul evoluției la colegiu, unde a jucat pentru Oregon Ducks, depășiseră orice bornă istorică: recordul ei de 26 de meciuri în care a înregistrat triple-doubles în statistica personală este zdrobitor – niciun jucător, bărbat sau femeie, nu are în dreptul numelui său o asemenea reușită în NCAA.

„Cred că fanii așteaptă multe de la mine. Vor să obțin cifrele din colegiu”, spunea Ionescu, care în ultimul an petrecut alături de Ducks, a avut o medie de 17,5 puncte, 8.6 recuperări și 9,1 pase decisive pe meci.

„Dar aici concurența este mult mai mare și-mi va fi mult mai greu să ajung acolo. În primul meci, Liberty a întâlnit probabil cea mai valoroasă echipă din ligă. De-asta mă voi mulțumi cu cele 12 puncte pe care le-am marcat și cele 6 recuperări reușite în fața celei mai bune echipe, în prima mea partidă din WNBA. Tot ce-mi propun de-acum încolo este să înscriu mai mult”, a adăugat tânăra la vremea respectivă.

Cancan.ro