duminică 3 ianuarie 3:28 PM

       Abonare la google news

S-a împăcat cu iubitul! Vedeta Antenei 1 l-a iertat și acum vor pleca în vacanță


O vedetă iubită de la Antena 1 s-a împăcat cu iubitul pentru a doua oară. Cei doi au celebrat noul început al relației într-o vacanță. Despre cine este vorba? Fanii cuplului s-au bucurat extrem de tare să-i revadă împreună.


Sunt din nou împreună! O vedetă de la Antena 1 s-a împăcat cu iubitul

Finalul anului 2020 a surprins cu multe despărțiri ale unor cupluri ce păreau extrem de sudate. Iată că începutul lui 2021 aduce speranță într-unul dintre ele. Fanii se bucură să-i vadă din nou împreună pe Ramona Olaru și Cuza. În ultima perioadă lumea mondenă a fost cutremurată de divorțuri care mai de care mai scandaloase sau despărțiri la care nimeni nu se aștepta.

Iată că acum vorbim despre un nou început pentru cuplul format din celebra asistentă de la Neatza cu Răzvan și Dani și artistul de la Noaptea Târziu. Cei doi s-au tot certat anul trecut, iar nimeni nu credea că lucrurile vor mai putea fi ca înainte. Acest an i-a prins totuși din nou împreună. Se pare că de data aceasta vor să fie cât mai puțini vizibili, așa că au procedat cu o mai mare discreție, cel puțin pentru început.

Prietenii lor i-au cam dat de gol de data aceasta. Mai multe cunoștințe ale cuplului au publicat clipuri video și imagini din locațiile unde au petrecut, iar printre taguri au apărut și numele vedetelor, dar niciodată concomitent. De asemenea, nici în poze împreună cu grupul aferent. Mai mult decât atât, chiar iubiții și-au dat tag cu aceeași gașcă de prieteni, lucru care face totul mai evident.

A cerut-o în căsătorie anul trecut

„Vrei să fii soția mea? Mă abțin de la orice tip de comentariu, vreau să-ți văd reacția. Tu vrei să te măriți cu mine? Eu vreau, bineînțeles. A fost foarte greu să mă organizez. Eu vorbesc serios. Eu o iubesc, dar nu vreau să fim penibili, încerc să intru doar cu un sfert de picior să văd ce se întâmplă”
Adrian Popescu/Cuza

„Da! Ai vrut să faci o glumă sau ceva? Eu am băut trei shot-uri de tequilla. Eu nu cred. Am ajuns aici în punctul acesta, mulțumesc tuturor fanilor mei și familiei și mulțumesc baby că te iubesc. Nu mai pot după dragostea ta. Vorbești serios? Eu mă așteptam la altceva cu cererea în căsătorie. El mi-a zis că o să se întâmple asta când o să fie foarte sigur că își dorește”
Ramona Olaru

Sursa: Playtech.ro