S-a făcut! Real Madrid îl transferă pe Bellingham pentru o sumă colosală - Știrile.eu

vineri 26 mai 2023 3:19 PM

S-a făcut! Real Madrid îl transferă pe Bellingham pentru o sumă colosalăReal Madrid a dat lovitura pe piața transferurilor. După ce i-au adus pe Tchouameni și Camavinga în ultimul an, galacticii s-au înțeles cu încă un mijlocaș-minune al fotbalului mondial.

Real Madrid a dat lovitura

Jude Bellingham, britanicul de 19 ani care este la un pas să câștige Bundesliga alături de Borussia Dortmund, va deveni ”galactic” din sezonul următor. Mijlocașul a ajuns la un acord cu Florentino Perez.

Real Madrid va plăti 100 de milioane de euro în schimbul mijlocașului, la care se pot adăuga bonusuri, anunță Fabrizio Romano.

Astfel, Ancelotti își va completa o linie mediană perfectă, din care mai fac parte Modric, Kroos, Valverde, Tchouameni și Camavinga.

Borussia Dortmund face un profit mare în schimbul lui Bellingham. L-au cumpărat în 2020 pentru 25 de milioane de euro, de la Birmingham. El s-a impus rapid în primul 11 și de multe ori a fost singurul stranier din naționala Angliei.

Real Madrid nu a semnat încă contractul cu jucătorul, așteptând să se încheie sezonul în Bundesliga, pentru a nu da totul peste cap.

Salariul pe care Real Madrid i l-a oferit este de 20 de milioane de euro.

Devine astfel al șaptelea cel mai bine plătit jucător de la Real, după Hazard, 30 de milioane de euro, Toni Kroos, 24 de milioane de euro, Karim Benzema, 24 de milioane de euro, David Alaba, 22.5 milioane de euro, Luka Modric, 21.8 milioane de euro, și Vinicius Junior, 20 de milioane de euro.

Jude Bellingham este cotat la 120 de milioane de euro. A marcat de 13 ori și a oferit șapte pase de gol în cele 41 de meciuri jucate în acest sezon pentru echipa din Bundesliga. Deși BVB a vrut să îi ofere un nou contract, acesta refuză să accepte un nou acord cu echipa din Germania, astfel că urmează să intre în ultimul an de contract cu germanii.

Playsport.ro