S-a despărțit de Dinamo, iar acum a fost prezentat la noua echipă | FOTO - Știrile.eu

sâmbătă 2 ianuarie 2021 10:08 PM

S-a despărțit de Dinamo, iar acum a fost prezentat la noua echipă | FOTOKristian Kostrna, fostul jucător al lui Dinamo, a fost prezentat la noua sa echipă la cinci luni de când s-a despărțit de gruparea din „Ștefan cel Mare”.

Fundașul dreapta și-a găsit echipă chiar în orașul natal, după ce și-a reziliat contractul cu Dinamo București, echipă la care a stat între ianuarie 2020 – august 2020.

Slovacul în vârstă de 27 de ani a rămas liber de contract pe 8 august, atunci când s-a despărțit de Dinamo chiar dacă echipa s-a salvat de la retrogradare, iar de atunci a stat cinci luni fără angajament.

Kristian Kostrna, prezentat la noua echipă după despărțirea de Dinamo

Kristian Kostrna ajunsese liber de contract la Dinamo, după ce evoluase pentru Dunajaska Streda, iar pentru gruparea din „Ștefan cel Mare” a adunat 10 meciuri înainte să își rezilieze contractul.

După despărțirea de Dinamo, Kristian Kostrna a fost liber de contract timp de cinci luni, iar acum a semnat cu Spartk Trnava, gruparea din orașul său natal la care s-a și format.

Dinamo e datoare la Kristian Kostrna

În perioada petrecută la Dinamo, Kristian Kostrna a jucat în 10 meciuri, dintre care 8 în Liga 1 și două în Cupa României. Fundașul a plecat de la gruparea din „Ștefan cel Mare”, dar mai are de recuperat 12.000 de euro de la dinamoviști, sumă ce reprezintă restanțe salariale.

În cariera sa, Kostrna a mai jucat la Wolverhampton, Boleraz, SC Parndorf și OFK Pirin, iar în prezent este cotat de site-urile de specialitate la 250.000 de euro.

Sursa: Prosport.ro