S-a dat startul celui mai așteptat eveniment din FIFA 21: Headliners! Jucătorii au primit super atribute - Știrile.eu

sâmbătă 2 ianuarie 2021 4:57 PM

S-a dat startul celui mai așteptat eveniment din FIFA 21: Headliners! Jucătorii au primit super atributeÎnceputul noului an a venit plin de surprize pentru fanii modului Ultimate Team, producătorii jocului oferindu-le gamerilor o nouă serie de carduri. Distribuit sub numele de „Headliners”, prima echipă a evenimentului s-a lansat cu un număr de 11 jucători în componența, atributele acestora fiind substanțial îmbunătățite de către Electronic Arts. Totuși, prețul este unul pe măsura, cardurile ajungand chiar și la prețul de un milion de monede, în funcție de platforma pe care o folosiți.

Cel mai bun jucător al primei echipe este mijlocașul Bruno Fernandes cu rating 91. Considerat unul dintre cele mai bune transferuri realizate de Manchester United, mijlocașul a fost recompensat de EA Sports pentru sezonul foarte bun pe care îl parcurge, oferindu-i astfel un card foarte ofensiv și eficient.

EA Sports a introdus în FIFA 21 evenimentul Headliners, unul dintre cele mai așteptate de către gameri

Totuși, acesta nu este primul card special al lui Bruno Fernandes, jucătorul fiind de asemenea inclus în evenimente precum Team Of The Week, Road To The Final și Player Of The Month, devenind astfel unul dintre cei mai populari și apreciați jucători din acest mod al jocului.

Trecand la statistici, portughezul are o viteză de 82, compusă dintr-o accelerație de 83 și un sprint de 81, în timp ce șutul de 90, respectiv pasa de 90, constituie atributele ofensive de bază ale cardului. Dribling-ul, cotat la un rating de 91, îi oferă jucătorului o  agilitate de 85 și un control al balonului de 94.

Pe partea tehnică, jucătorul a fost recompensat de EA Sports cu 4 stele pentru Skill Moves, respectiv 4 stele pentru Weak Foot, cardul devenind foarte echilibrat și eficient. Aplicand o chimie de tipul „Shadow”, mijlocașul ajunge la o viteză de 92 și o putere defensivă de 82, cardul fiind unul complet, atat din punct de vedere ofensiv, cat și defensiv. Toate aceste atribute îi asigură lui Bruno Fernandes titlul de cel mai bun mijlocaș ofensiv din Ultimate Team.

 

Echipa completă Headliners #1

Bruno Fernandes (Manchester United)

Fabinho (Liverpool)

Ben Yedder (AS Monaco)

Wilfred Zaha (Crystal Palace)

Mikel Oyarzabal (Real Sociedad)

Joao Felix (Atletico Madrid)

Jonathan Bomba (Lille OSC)

Henrikh Mkhitaryan Lukas Hradecky (Bayer Leverkusen)

Martin Hinteregger (Eintracht Frankfurt)

Jordan Amavi (Marseille)

Sursa: Prosport.ro