miercuri 25 ianuarie 2:38 PM

       Abonare la google news

Ruben Lațcău acuza ”gașca de aciuiați a lui Robu” de atacul asupra autovehiculuilui lui Cosmin Tabără


Cel de-al doilea viceprimar al Timișoarei, Ruben Lațcău, este alături de colegul său Cosmin Tabără, în cazul situației vandalizării automobilului său. Ceea ce e și mai interesant este că Lațcău îl acuză pe fostul primar și ”această gașcă de aciuiați a lui Robu”, de producerea incidentului.


Lațcău vorbește despre colegul său pe numele mic, Cosmin, și insistă că vinovații se cunosc, dar nimeni nu recunoaște.
”Este de condamnat ferm ce a pățit viceprimarul Cosmin Tabără. Cultura politică a Timișoarei este una a toleranței, a dezbaterii argumentate iar atunci când opiniile diferă, a respectului pentru democrație și drepturi. Am să spun eu ceea ce Cosmin evită să spună dar este clar pentru toată lumea. Acest gest este unul susținut, dacă nu chiar și cerut, de fostul primar Robu și trupa sa de acoliți. O gașcă mânată de ură, foame de putere, sete după banul public, xenofobie și, să o spunem pe nume, tulburări cognitive”, spune Lațcău.
Viceprimarul USR îl acuză cu subiect și predicat pe fostul primar Nicolae Robu de această acțiune.
”Cosmin este lipsit de respect pentru această gașcă de aciuiați a lui Robu pentru că, dincolo de toate defectele sale, are curajul să-și asume datoria de lider politic al PNL și de a se asigura că partidul său nu ajunge din nou batistuța găștii lui Robu. Cu toate dezacordurile pe care le avem, acest lucru îl găsesc a fi unul demn de tot respectul.
Cultura politică a Timișoarei este una a toleranței. Avem opinii diferite, ne contrazicem, vedem pași diferiți pentru aceleași ambiții ale Timișoarei, dar nu călcăm în picioare spiritul tolerant al acestui oraș. Rușine, domnule Robu! O nouă dovadă că locul dumneavoastră începe tot mai clar să fie în istorie. Una de care nu ne mândrim”, a mai scris Lațcău.

Debanat.ro