luni 23 ianuarie 8:45 PM

       Abonare la google news

Romanița Iovan l-a salvat pe Irinel Columbeanu?! Adevărul despre relația cu afaceristul. „Mi-a cerut ajutorul și eu i l-am dat”


În anii 2000, Romanița Iovan și Irinel Columbeanu forma un cuplu. La vremea respectivă s-a vehiculat că relația celor doi nu ar fi una sinceră, iar Romanița Iovan ar sta cu afaceristul doar pentru foloase materiale. Timpul a trecut, cei doi s-au despărțit însă relația dintre ei a rămas la fel de solidă.


Recent, Romanița Iovan a vorbit deschis despre relația pe care a avut-o cu Irinel Columbeanu. Prezentă în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, aceasta a fost pusă să răspundă unei întrebări delicate legată de ajutorul pe care l-a oferit de-a lungul timpului afaceristului. Vedeta a fost întrebată dacă l-a sprijinit financiar pe omul de afaceri după ce a pierdut tot.

Răspunsul nu a fost unul direct, însă Romanița Iovan a spus că relația ei cu Irinel Columbeanu a continuat și după despărțire. Cei doi au rămas buni prieteni și s-au ajutat reciproc în repetate rânduri.

„Prietenia noastră are peste 33 de ani și mai mult decât atât, o prietenie e mult mai importantă decât o relație de iubire. Relația de iubire poate să dispară după câțiva ani. Poate să dureze toată viața, dar dacă cele două nu sunt împreună, nu au cum să funcționeze până la sfârșit.

Prietenia mea cu Columbeanu este și acum, există și apropo de ajutor, oricând are nevoie de mine, Irinel știe că poate să apeleze. Lucrurile acestea cred că mai bine rămân personale, decât să le pui pe tapet. Nu am făcut pentru relația noastră un tablou ca eu să fiu cea mai bună femeie și umană, perfectă”, a declarat Romanița Iovan.

(CITEȘTE ȘI: CE A FĂCUT ROMANIȚA IOVAN LA LANSAREA CĂRȚII LUI IRINEL COLUMBEANU! BĂRBATUL A RĂMAS SURPRINS)

„Îmi permit să fiu alături”

De asemena, deși a ocolit răspunsul, Romanița Iovan a dat de înțeles că a fost alături de Irinel Columbeanu după ce acesta a pierdut tot. Mai mult, se pare că omul de afaceri i-a cerut și ajutor financiar, iar fosta iubită nu a ezitat să îl ajute, demonstrând că relația lor este una trainică și se bazează pe cu totul alte lucruri decât cele care s-au speculat.

„Sunt în situația în care îmi permit să fiu alături de toți prietenii mei, iar din punctul acesta de vedere, Columbeanu rămâne un prieten foarte bun. Da, mi-a cerut ajutorul și eu i l-am dat (n.r ajutor financiar)”, a mai spus Romanița Iovan.

(VEZI ȘI: ROMANIȚA IOVAN ȘI IUBITUL EI MAI TÂNĂR CU 12 ANI, DEZVĂLUIRI NEAŞTEPTATE DESPRE RELAŢIA LOR: „OMUL LA PRIMA ÎNTÂLNIRE MI-A EXPLICAT…”)

Cancan.ro