Românii nu se lasă și petrec în continuare. Oamenii legii au dat amenzi în valoare de 10.000 de lei - Știrile.eu

duminică 3 ianuarie 2021 4:55 PM

Românii nu se lasă și petrec în continuare. Oamenii legii au dat amenzi în valoare de 10.000 de leiRomânii nu se lasă și petrec chiar și după Revelion. Oamenii legii au oprit o petrecere privată care a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică în Voluntari, județul Ilfov.

Polițiștii orașului Voluntari au fost sesizați cu privire la faptul că, într-un imobil din oraș este o petrecere privată, unde nu se respectă măsurile impuse de autorități în contextul pandemiei de coronavirus.

Polițiștii orașului Voluntari, polițiști locali și efective din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale Ilfov s-au deplasat la fața locului pentru a face verificări. Oamenii legii au identificat 14 persoane, care au fost amendate conform Legii 55/2020. Amenzile au fost în valoare de 10.000 de lei.

Județul Ilfov se menține cu rata de infectare cea mai mare din țară, potrivit datelor furnizate de Grupul de Comunicare Strategică. Mai multe localități, între care Otopeni și Popeşti-Leordeni, dar și comunele Corbeanca și Dobroești rămân în continuare în carantină.

Sursa: Cancan.ro