luni 23 ianuarie 4:48 PM

       Abonare la google news

Ripensia continuă să scape de jucătorii buni. Unul dintre ei a ajuns la Politehnica


După plecarea în această iarnă a 8 jucători, dintre care câţiva titulari de bază, Ripensia a reziliat contractul, de comun acord şi cu Cristian Gavra.


Atacantul de 29 de ani a venit în urmă cu aproape un an la clubul bănăţean. Gavra a fost unul dintre cei mai importanți jucători ”roș-galbeni” în această perioadă. El a marcat de trei ori și a oferit șase pase de gol, în cele 20 de meciuri disputate pentru Ripi.

Cristian Gavra s-a născut la 3 aprilie 1993, la Arad. Are 1,86 m și este vârf de atac. Junioratul l-a făcut Academia Hagi, iar la seniori a debutat la Viitorul Constanța. De la clubul lui Gică Hagi a fost împrumutat, în 2016, pentru un an și jumătate, la Gaz Metan Mediaș. În 2018 s-a transferat la ”U” Cluj, apoi la Academica Clinceni, iar din iarna anului 2022 era la Ripensia. Are, în total, 91 de mecuri și 3 goluri în Liga I (debut la 5 august 2012). Iar din această zi este jucătorul lui Poli Timişoara.

Legitimarea sa (ca și a celor ce vor semna pentru club în perioada următoare) se va produce după ce interdicția la transferuri va fi ridicată.

Debanat.ro