luni 23 ianuarie 10:19 PM

       Abonare la google news

Revoltător! Motivul pentru care un tânăr de 18 ani din Caransebeș a atacat pe stradă o bătrânică de 80 de ani


Un tânăr de 18 ani din Caransebeș a fost arestat pentru 30 de zile, după ce a atacat o bătrânică în vârstă de 80 de ani, pe stradă. Hoțul a urmărit-o pe femeie și s-a năpustit asupra ei. Iată detaliile mai jos, în articol.


În ultimele luni au fost înregistrate un număr mare de tâlhării care s-au petrecut în orașele din țară. Acest lucru s-a întâmplat și în urmă cu două zile, în Caransebeș, unde un tânăr de 18 ani a atacat, pe stradă, o bătrânică în vârstă de 80 de ani. A fost prins de oamenii legii, la doar câteva ore după ce i-a furat bunurile.

Vezi și TULBURĂTOR! CE AU PUTUT SĂ FACĂ O ROMÂNCĂ GRAVIDĂ ȘI IUBITUL EI, ÎNTR-UN MAGAZIN DE BIJUTERII DIN ITALIA. AU FOST ARESTAȚI IMEDIAT

Un tânăr de 18 ani i-a furat sacoșa cu pâine și portofelul

Tânărul de 18 ani din Caransebeș a urmărit-o pe femeia de 80 de ani, a atacat-o în plină stradă, a trântit-o pe asfalt și i-a furat plasa de rafie pe care o avea asupra ei. În sacoșă se aflau două pâini și portofelul. Incidentul a avut loc pe strada C.D. Loga din Caransebeș.

După ce i-a luat bunurile, tânărul de 18 ani a fugit. Auzind țipetele bătrânei de 80 de ani, oamenii din zonă au sunat imediat la numărul de urgență 112. La doar câteva ore distanță, tânărul a fost prins de oamenii legii. În cursul zilei de sâmbătă, magistrații din Caransebeș au emis un mandat de arestare pentru o perioadă de 30 de zile pe numele tânărului de 18 ani.

Citește și BĂRBAT DIN SCOBÂLȚENI, IAȘI, ARESTAT DUPĂ CE A ȘANTAJAT PREOTUL DIN LOCALITATE: „EU VREAU 20.000 DE EURO”

Un alt incident a avut loc duminică seara, în zona centrală a Timișoarei. Un tânăr de 18 ani a furat telefonul mobil al unui bărbatu, în vârstă de 45 de ani. Inițial, tânărul i-ar fi spus bărbatului că vrea să sune pe cineva. Însă, în momentul în care s-a văzut cu dispozitivul în mână, a fugit. Hoțul a fost prins în Parcul Civic din Timișoara.

Sursă foto: Pixabay

Cancan.ro