Regretul lui Ciobotariu după umilinţa din Giuleşti: "Asta mă doare cel mai mult" - Știrile.eu

sâmbătă 4 februarie 2023 11:04 PM

Regretul lui Ciobotariu după umilinţa din Giuleşti: „Asta mă doare cel mai mult”


Dintr-o candidată la play-off, FC Voluntari a devenit una dintre echipele care se va lupta să evite retrogradarea în partea a doua a sezonului.

Ilfovenii au pierdut toate cele trei meciuri susţinute în 2023, iar Ciobotariu nu şi-a menajat jucătorii după corecţia suferită în faţa alb-vişiniilor. Antrenorul a anunţat măsuri imediate astfel încât să evite prăbuşirea totală în clasament.

Suntem într-o scădere de formă, am făcut un joc foarte slab, am încasat 4 goluri, toate din 7-8 metri. Am făcut doar act de prezenţă pe teren, am fost umiliţi, nu am fost inspirat la alcătuirea primului 11 şi la schimbări. Problema cea mai mare este că am devenit o echipă vulnerabilă, nu am avut personalitate, agresivitate. Ne-a lipsit curajul, am părut o echipă mică, va trebui să iau măsuri că aşa nu se mai poate.

Voi discuta cu jucătorii, am fost foarte slabi. Totul pleacă de la perosnalitate, nu am reuşit să avem posesie, să trecem în terenul advers cu mingea, primim gol din orice zonă şi nu este normal. Sunt supărat, nu este primul lor joc pe Giuleşti, ne aşteptam să fie stadionul plin, dar problema a fost la noi. Am făcut muşlte greşeli impardonabile la nivelul ăsta”, a fost reacţia antrenorului trupei din Pipera după ultimul fluier din Grant.

Alunecă spre subsol

FC Voluntari are doar un punct deasupra echipelor aflate pe locuri de baraj. În urmă cu un an, pe vremea asta, Raţă & Co erau pe podiumul campionatului.

Devine periculos pentru noi, nu putem să înaintăm fără să luăm măsuri, mă îngrijorează situaaşia din clasament, etapele se scurtg, echipele celelate luptă pentru ele, noi trecem pe lângă etape, jocul nu ne dă spernţe, dar vom schimba foaia şi voi trece la repercusiuni pentru că nu se mai poate.

Eu ştiu că la antrenor este foarte simplu, când nu sunt rezultate, plăteşte antrenorul, dacă conducerea spune că nu mai pot să îmi aduc aportul la această echipă, putem să discutăm. Au fost doi ani foarte buni aici. Nu am schimbat foarte mulţi jucători faţă de sezonul trecut şi nu reuşim să ne regăsim. Asta mă doare cel mai mult.

Ritual salvator

Raţă a dezvăluit că el şi coechipierii săi vor apela la metoda pe care au mai încercat-o şi în trecut pentru ca rezultatele să nu se mai lase aşteptate.


„Încă de când am ieşit pe teren eram cu moralul la pământ. Anul trecut când eram pe val, parcă mai sărea mingea la noi, acum când nu avem puncte şi norocul şi-a întors faţa de la noi. Trebuie să bem o bere împreună, să fim mai uniţi. Avem un secret, dar nu pot să vă spun ritualul pe care l-am încercat şi anul trecut înainte de meciul cu FCSB.

Nu e mister vinovat, cu el trebuie să mergem până la capăt. Noi suntem vinovaţi, nu câştigăm un duel pe teren şi Mister nu poate schimba asta. Înainte de vacanţă eram cu gândul la play-off şi acum ne gândim să nu retrogradăm, o să găsim o soluţie până la urmă”, a fost discursul lui Raţă, după înfrângerea la scor din Giuleşti.

Playsport.ro