sâmbătă 2 ianuarie 3:54 PM

       Abonare la google news

Regina Elisabeta, lovitură de grație Prințului Harry. Ce i-a făcut în doar 2 secunde e ireal


Noi dezvăluiri din Familia Regală a Marii Britanii. Regina Elisabeta i-a dat o lovitură de grație Prințului Harry. Ce i-a făcut în doar 2 secunde suverana nepotului său e ireal.


Un nou “scandal” între Regină şi Prinţul Harry

Dezvăluirile fără precedent din Familia Regală a Marii Britanii nu se mai termină. De data aceasta, Regina Elisabeta i-a dat o lovitură de grație Prințului Harry. Ce i-a făcut în doar 2 secunde suverana nepotului său a surprins pe toată lumea. Se pare că foştii duci de Sussex ar fi trebuit să fie prezenţi la ceremonia de anul trecut de la Cenotaful din centrul Whitehall, însă suverana le-ar fi interzis acest lucru.

“Harry nu a fost prezent pentru că nu mai poate face alegeri de acest gen după ce a decis să renunţe la familia sa”, scrie Daily Mail.

În vârstă de 36 de ani, acesta s-a arătat dornic să participe la comemorarea militarilor care au murit în bătălia de la Gallipoli, în timpul Primului Război Mondial. 131.000 de soldaţi au fost ucişi, dintre care 25.000 de britanici. În fiecare an, membrii Familiei Regale depun coroane la Cenotaf.

În schimb, Harry şi Meghan au depus flori doar în Cimitirul Naţional din Los Angeles, la mormintele a doi soldaţi din Commonwealth.

“Regina este foarte fermă în decizia sa. A spus de multe ori că ori eşti parte din familie şi tot ce înseamnă ea ori nu”.

Se pare că Prinţul a fost foarte deranjat de decizia luată de bunica sa, mai ales că acesta a sprijinit ani la rând militarii din Regatul Unit.

Harry şi Meghan vor un nou acord cu Familia Regală

Deşi termenul limită pentru “Megxit” este de 31 martie 2021, Harry şi Meghan doresc să se întoarcă în Marea Britanie pentru a negocia termenii unui nou acord.

Se pare că fostul cuplu regal şi-a arătat intenţia de a participa la trei evenimente importante de anul acesta: ziua de naştere a Reginei Elisabeta (21 aprilie), ziua de naştere a ducelui de Edinburgh – Filip (10 iunie), dar şi dezvelirea unei statui a prinţesei Diana.

Este, însă, foarte posibil, ca discuţia să aibă loc doar online, dat fiind că Regatul Unit se află într-o situaţie fără precedent în ceea ce priveşte pandemia de coronavirus.

“Lucrurile s-au mai calmat în ultima perioadă. Chiar dacă se vor purta discuții pe Zoom, Harry vrea să vorbească și față în față cu familia sa. El a fost în contact cu regina mai des decât ar crede unii”.

Sursa: Playtech.ro